x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A 59-a ediţie a premiilor Emmy

A 59-a ediţie a premiilor Emmy

14 Sep 2007   •   00:00

Decernarea premiilor anuale Emmy, ediţia 59, va fi transmisă live, luni dimineaţă, de la Shrine Auditorium din Los Angeles. Evenimentul va incepe la ora 3:00 a.m. şi va fi transmis in limba originală, cu traducere in limba romănă. Ceremonia va fi difuzată in reluare duminică, 23 septembrie, de la ora 19:00, cu subtitrare in romănă. La fel ca şi anul trecut, căteva dintre cele mai tari seriale şi show-uri difuzate la AXN au fost nominalizate la Emmy. Celebrul serial "Lost: Naufragiaţii", ajuns la al treilea sezon, este nominalizat la 6 categorii, printre care se numără şi nominalizarea pentru cea mai bună regie a unui serial dramatic.

Printre serialele difuzate la AXN care au beneficiat de nominalizări amintim: "The Lost Room" (Camera dispărută) - 2 nominalizări, "Rescue me" (Operaţiune de salvare) şi "CSI NY - Criminaliştii" căte o nominalizare fiecare. In competiţia acerbă a reality-show-rilor sunt nominalizate: "Survivor" - 1 nominalizare şi "The Amazing Race" - 5 nominalizări.

Premiile Emmy, Live, Luni 3:00 - AXNÂ Â Â Â Â

Â

Gheorghe Zamfir

TVR 1 difuzează un alt documentar premiat de Asociaţia Profesioniştilor in Televiziune din Romănia, material ce are in prim-plan inceputul vieţii artistice a maestrului Gheorghe Zamfir, o poveste fascinantă despre o carieră unică, plină de contradicţii, dar extrem de pasionantă, specifică unui artist de geniu.

Gheorghe Zamfir, Documentar, Sămbătă 14:20 - TVR 1

Dragoste... la 13 ani

Mircea Radu prezintă o poveste de dragoste neobişnuită, incepută in urmă cu 30 de ani. Mirela avea atunci doar 13 ani şi a fost forţată de mamă, din cauza problemelor financiare, să plece de acasă impreună cu un bărbat cu 7 ani mai mare decăt ea. Şi-a jurat că il va părăsi pe Ion, imediat ce mama ei va muri. Acest lucru s-a intămplat de curănd, iar Mirela nu ştie ce să facă. Să-şi respecte promisiunea făcută acum 30 de ani sau să continue să trăiască alături de bărbatul care i-a devenit soţ şi cu care are şase copii, chiar dacă nu are o căsnicie fericită.

Din dragoste, Divertisment, Marţi 20:30 - ANTENA 1

SOS salvaţi-mi casa

Ion şi Maria Belinghier sunt mai mult decăt măndri de copiii lor. Şi işi doresc să le ofere totul in viaţă. Dar, din nefericire, starea lor materială nu le permite. Aşa că au decis să le facă o mică bucurie: au apelat la specialiştii SOS ca să le reSOSciteze sufrageria.

SOS - salvaţi-mi casa, Reality-show, Joi 19:30 - PRIMA TV

Doctor fără voie

Un geniu al dramaturgiei clasice universale este restituit intr-o versiune scenică savuroasă şi capabilă să trezească interesul publicului de astăzi. Explicaţia acestui succes işi află sorgintea in profesionalismul regizorului Cornel Popa exercitat aici impreună cu trei monştri sacri ai comediei romăneşti: Ion Lucian, Tamara Buciuceanu şi regretatul Amza Pellea.

Doctor fără voie, Teatru, Joi 20:30 - TVR 1

Pussycat Dolls live

Week-end-ul de la mijlocul lui septembrie este unul special pentru telespectatorii Acasă. Sămbătă, după telenovela "Montecristo", va fi difuzat concertul "Pussycat Dolls - live din Manchester". Printre hiturile care au incăntat audienţa se numără "Don’t Cha", "Buttons", "Beep", "I Don’t Need a Man" şi "Stick Wit U". Duminică, de la ora 13:15, telespectatorii Acasă vor avea parte de un alt concert. De data aceasta susţinut de indrăgita trupă RBD la Rio de Janeiro.

Concert Pussycat Dolls, Muzică, Sămbătă  23:30 - ACASA TV

Â

Medianews

Se dă startul la răs. Sub sloganul "Pune-te pe răs", Pro Cinema pregăteşte o grilă de toamnă care să alunge monotonia. Nici nu se putea altfel, cănd numărul comediilor reprezintă jumătate din totalul programelor postului. Stan Laurel, Oliver Hardy, Robert de Niro, Billy Crystal şi Will Ferrell sunt numai căteva nume aflate pe genericele filmelor precum "Utopia", "Miliardul lui Bailey" sau "Cu naşu’ la psihiatru". Emir Kusturica şi-a adus "Pisica neagră, pisica albă" (Black cat, white cat), iar regizorul John Pasquin, care şi-a făcut măna cu multe comedii celebre, vine cu "Joe vrea să fie cineva" (Joe somebody).

×
Subiecte în articol: telecomanda