x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ABBA, din nou împreună?

ABBA, din nou împreună?

03 Ian 2011   •   11:48
ABBA, din nou împreună?

144817-.jpgAu trecut peste 30 de ani de când grupul ABBA a urcat ultima dată pe scenă şi zece de când a refuzat o ofertă de un miliard de dolari pentru al 100-lea turneu.

De curând, cântăreaţa blondă a formaţiei, Agnetha Faltskog, s-a declarat favorabilă reunificării trupei, scrie Daily Mail, citat de Agerpres. Având astăzi 60 de ani, Faltskog, căsătorită pentru scurt timp cu colegul de trupă Bjorn Ulvaeus, s-a retras pe o mică insulă, aproape de Stockholm după ce ABBA s-a destrămat în 1982, fiind de părere că "acumulase deja prea multă faimă". Până acum, ea a fost considerată principalul obstacol în calea reconstituirii grupului, dar chiar ea a enunţat posibilitatea reunirii pentru un spectacol într-un interviu acordat unei reviste suedeze. "Cred că ar fi amuzant să ne întâlnim, să vorbim despre timpul trecut şi poate să cântăm împreună", a spus ea. "Nu ne vom reuni pentru un turneu ca Rolling Stones şi alte grupuri vechi. Cred că ne putem gândi la o singură apariţie, poate pentru o cauză bună", a adăugat ea.

Grupul ABBA a devenit celebru în 1974, când a câştigat concursul Eurovision cu piesa 'Waterloo'. Cei patru membri ai formaţiei au ajuns pe locul patru printre cel mai bine vânduţi artişti din toate timpurile, cu 375 albume vândute. Chiar şi pentru un singur spectacol s-ar câştiga zeci de milioane, din vânzări de bilete, drepturi de transmitere la TV şi de editare de DVD-uri, plus veniturile din album.

Întrebarea care se pune este dacă şi ceilalţi membri ai trupei - Ulvaeus, 65 de ani, Benny Andersson, 64, şi fosta sa soţie, Anni-Frid Lyngstad, 65 - doresc să se reunească, fie şi numai pentru un spectacol. În interviu, Agnetha Faltskog recunoaşte că nu s-a consultat cu foştii ei colegi în privinţa unui asemenea proiect. În 2008, ea a stat separat de aceştia la ultima lor apariţie împreună în public - la Stockholm, la gala de deschidere a music-hall-ului "Mamma Mia!" - şi a părăsit teatrul, nedorind publicitate.

Acum trei ani, Ulvaeus afirma: "Nu vom mai apărea niciodată pe scenă. Banii nu sunt o problemă şi vrem ca oamenii să-şi aducă aminte de noi aşa cum eram - tineri, exuberanţi, plini de energie şi ambiţie".

Sursa foto: images.fanpop.com


×
Subiecte în articol: reunire abba