x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Accident, sinucidere sau crimă

Accident, sinucidere sau crimă

de Adriana V. Paduraru    |    12 Iun 2009   •   00:00
Accident, sinucidere sau crimă
Sursa foto: /REUTERS / AFP

Morţi stranii din show-biz: Marilyn Monroe, Anna Nicole Smith, Heath Ledger, David Carradine, Michael Hutchence, Natalie Wood, Brandon Lee



Moartea în condiţii bizare a lui David Carradine dă din nou motive de speculaţii amatorilor de picanterii. Trupul neînsufleţit al actorului în vârstă de 72 de ani a fost găsit săptămâna trecută într-o cameră de hotel din Bangkok, într-un loc mai puţin obişnuit şi într-o postură foarte de-licată. "O sfoară era prinsă în jurul gâtului şi o alta în jurul organelor genitale şi ambele, legate una de cealaltă, erau prinse de dulap. În aceste condiţii nu putem şti cu siguranţă dacă s-a sinucis sau a murit masturbându-se", a declarat generalul Worapong Siewpreecha de la Poliţia municipală din Bangkok. S-au lansat şi ipoteze potrivit cărora David Carradine a fost victima unei crime pasionale. Dar oamenii legii exclud această posibilitate, întrucât camerele de supraveghere ale hotelului n-au surprins pe nimeni intrând în camera actorului. Nu mai rămâne decât varianta asfixierii erotice, procedeu care i-a curmat viaţa şi liderului trupei INXS, Michael Hutchence, în 1997. Singurii care pot da un verdict clar în acest sens sunt medicii legişti, al căror raport va apărea în curând.

COCKTAIL DE TRANCHILIZANTE. David Carradine completează lista morţilor bizare din show-biz, listă al cărei lider incontestabil rămâne Marilyn Monroe. La aproape 50 de ani de la dispariţia celei mai celebre blonde din istoria cinematografiei, încă se mai fac speculaţii în ceea ce priveşte condiţiile în care a survenit decesul. Deşi verdictul a fost sinucidere prin îngurgitarea unui "cocktail" de tranchilizante, există şi variantele unei supradozări accidentale sau a unei crime puse la cale de familia Kennedy, prin care se urmărea ieşirea din viaţa preşedintelui JFK. De un sfârşit asemănător a avut parte şi vedeta din Brokeback Mountain, Heath Ledger. În ciuda depresiei pe care o avea în urma despărţirii de actriţa Michelle Williams, se pare, totuşi, că moartea a fost cauzată de o supradoză accidentală de somnifere. În ceea ce o priveşte pe Anna Nicole Smith, aceasta şi-a copiat idolul până la moarte. Patologul Cyril H. Wetch a descoperit că decesul lui Smith a avut la bază acelaşi tip de sedative ca în cazul lui Marilyn. Mai mult decât atât, unele din medicamentele respective nu mai sunt utilizate, ceea ce duce cu gândul la faptul că Anna-Nicole a cerut în mod expres o prescripţie cu aceste substanţe.

Suspectă este şi moartea lui Natalie Wood, care s-a înecat în condiţii misterioase la 29 noiembrie 1981 în timp ce se afla pe un yaht alături de soţul său, Robert Wagner, şi actorul Christopher Walken.

×
Subiecte în articol: magazin