x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Actori cu tors-appeal

Actori cu tors-appeal

de Adriana V. Paduraru    |    25 Sep 2009   •   00:00
Actori cu tors-appeal

Cel mai frumos bust de la Hollywood



Daniel Craig şi Sean Connery ocupă primele poziţii ale topului cu cele mai frumoase busturi de la Hollywood. Noul interpret al lui James Bond s-a clasat pe primul loc, graţie scenei din Casino Royale în care apare ieşind din mare purtând doar un slip albastru. Mai vechiul său "omolog" în ale spionajului britanic, Sean Connery a fost apreciat pentru rolul 007 din pelicula "Thunderball" şi a fost poziţionat pe locul cinci.

Gerard Butler, unul dintre cei trei sute de eroi de la Termopile, este ocupantul poziţiei a doua a clasamentului, podiumul fiind completat de Brad Pitt pentru rolul său din "Troia".

BORAT. Sacha Baron Cohen a impresionat datorită costumului de baie "mankini" din Borat şi a fost plasat pe locul patru. Îl urmează îndeaproape Leonardo Di Caprio, al cărui bust dezgolit din filmul "Plaja" i-a impresionat pe participanţii la sondaj. Clasamentul este completat de Hank Azaria (Surpriză: Vine Polly), Elvis Presley (Blue Hawaii), Russel Brand (Înşelat de Sarah Marshall) şi Jan-Michael Vincent (Miercurea cea mare). Topul celor mai frumoase busturi a fost realizat în urma voturilor primite de la vizitatorii site-ului lovefilm.com.

×
Subiecte în articol: magazin