x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adela intră în...război

Adela intră în...război

de Adriana V. Paduraru    |    01 Feb 2008   •   00:00

 Au trecut 10 ani de când Eugenia Şerban, Cătălina Mustaţă, Catrinel Dumitrescu, Ioana Ginghină, Teodora Mareş, Simona Mihăescu şi mulţi alţii le-au urat “Fiţi bine veniţi Acasă!”. Cu acest prilej, postul tv a pregătit mai multe suprize.

Multe programe speciale îi aşteaptă în acest sfârşit de săptămână pe telespectatorii Acasă. Au trecut 10 ani de când Eugenia Şerban, Cătălina Mustaţă, Catrinel Dumitrescu, Ioana Ginghină, Teodora Mareş, Simona Mihăescu şi mulţi alţii le-au urat “Fiţi bine veniţi Acasă!”. Cu acest prilej, postul tv a pregătit mai multe suprize.

 

RĂZBOIUL SEXELOR. Prima surpriză promisă este că, începând de vineri, aventurile Irinei şi ale lui Codruţ, protagoniştii telenovelei “Inimă de ţigan”, vor putea fi urmărite în episoade de câte o oră şi jumătate. De asemenea, din 4 februarie, începe un nou sezon al comediei romantice “Războiul sexelor”. Telespectatorii vor putea urmări acest serial de luni până joi, mai devreme decât erau obişnuiţi, de la orele 22:30. Mai mult, în “război” este cooptată o nouă vedetă: Adela Popescu. Ea o va interpreta pe Patricia, o tânără răsfăţată, venită din străinătate, care va intra în conflict cu Ema (Diana Dumitrescu). “M-am distrat copios la filmări. M-am înţeles foarte bine cu toată lumea, mai ales că îmi era dor să joc cu unii dintre actori: Diana Dumitrescu mi-a fost colegă în «Iubire ca în filme», îmi este şi prietenă, alături de Papi şi Tora nu am mai filmat de la «Numai iubirea» şi abia aşteptam o nouă ocazie de a juca împreună”, a mărturisit Adela.

 

Aniversare

Vineri, de la ora 22:00, într-o ediţie specială a “Poveş­tiri­lor de noapte”, vor fi transmise în direct imagini de la pe­trecerea de 10 ani, la care se strâng toate vedetele postului şi cei care trăiesc în fiecare zi în spiritul Acasă. Iar sâmbătă, de la ora 17:30, într-o ediţie specială a “Po­veş­tirilor adevărate”, vor fi invitaţi Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Lucian Viziru, Denis Şte­fan, Andreea Pătraşcu, Ioana Ginghină, Alexandru Papa­dopol şi multe alte vedete ale postului. “Ana şi regele” (sâmbătă ora 13:15), “Ca în rai” (sâmbătă 20:30), “Danielle Steel’s: Inelul” (duminică 13:00) sunt filmele pe care le puteţi urmări în acest week-end aniversar.

×
Subiecte în articol: vedete