x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adela Popescu ia lecţii de călărie

Adela Popescu ia lecţii de călărie

06 Aug 2009   •   00:00
Adela Popescu ia lecţii de călărie

Actriţa Adela Popescu a făcut o pasiune pentru echitaţie. După ce a trebuit să ia câteva lecţii de călărie pentru a putea interpreta cât mai bine rolul Aniela, acum Adela dă fuga la herghelia din Buftea de câte ori are ocazia: "Când am un pic de timp liber dau o fugă la herghelie, să mai călăresc un pic şi să le dau de mâncare căluţilor."



Vedeta postului Acasă recunoaşte că i-a fost teamă la început de cai, însă acum s-a împrietenit cu Jamiro, calul pe care a luat lecţii. "Să călăreşti este o adevărată artă. De jos totul pare uşor dar când te urci pe cal perspectivele se schimbă. (...) Este un sentiment minunat, iar caii sunt nişte animale absolut extraordinare. Sunt inteligenţi, docili, parcă îţi sunt prieteni de-o viaţă", explică Adela. (A.V.P.)

5109-98685-andreeamarinescu.jpg

Busu şi Andreea Marinescu sunt părinţi
Florin Busuioc a devenit tată pentru a doua oară, iar Andreea Marinescu încearcă pentru prima dată emoţiile de mămică de băieţel. Busu este foarte mândru că toată casa îi este împânzită de frumuseţe şi graţie. "Abia acum îmi dau seama că este absolut obligatoriu să înfiinţez Clubul Taţilor de Fete", spune vedeta Pro TV. Andreea în schimb are un băieţel. Cel mai copleşit de venirea pe lume a lui Vladimir a fost tatăl băieţelului, care nu s-a mişcat de lângă uşa sălii de naşteri până nu şi-a auzit fiul plângând. "Eu şi Paul suntem foarte mândri, iar micuţul seamănă leit cu el. Mă bucur că de la mine a moştenit ochii albaştri", a povestit Andreea. (A.V.P.)

5109-98686-livia.jpg

Livia Taloi are o Panda

Livia Taloi este mare iubitoare de animale. De curând vedeta "trăsnită" a Prima TV a "înfiat-o" pe micuţa Panda. "Am găsit-o abandonată lângă tomberon. Am botezat-o Panda. După ce am ţinut-o în apartament câteva săptămâni mi-am dat seama că este un câine de talie mare şi va fi un chin să stea într-un loc aşa de mic. Acum este la bunica mea şi trăieşte ca o regină. Problema e că se află la 400 de km distanţă de mine şi mi-e foarte dor de ea", a adăugat Livia. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin