x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adevărul gol-goluţ

Adevărul gol-goluţ

de Adriana V. Paduraru    |    09 Mai 2008   •   00:00

Din 11 mai, Tea Leoni le va spune telespectatorilor Pro Cinema “Ade­vărul gol goluţ” (“The Naked Truth”), în serialul de comedie regizat de Robbie Benson, de două ori nominalizat la Premiul Globul de Aur.

Tea Leoni pune pe jar vedetele de la Hollywood

Din 11 mai, Tea Leoni le va spune telespectatorilor Pro Cinema “Ade­vărul gol goluţ” (“The Naked Truth”), în serialul de comedie regizat de Robbie Benson, de două ori nominalizat la Premiul Globul de Aur.

THE COMET. Tea Leoni este Nora Wilde, o tînără care, după ce a trecut printr-un divorţ dureros de soţul ei bogat şi puternic, decide să-şi trăiască viaţa pe cont propriu. Nora Wilde refuză oferta acestuia de 1,8 milioane de dolari şi încearcă să-şi găsească o slujbă care să-i asigure independenţa. Deşi ea este un fotograf nominalizat la Premiul Pulitzer, singurul loc de muncă pe care îl găseşte este la un ta­bloid îndoielnic, numit “The Comet”. Nora lucrează ca paparazzo, iar staruri reale precum Tom Hanks încearcă să se ferească de tentativele ei de a le fotografia.

MISIUNE. Însă noul editor-şef, Les Polansky (George Wendt, de şase ori nominalizat la Premiul Emmy pentru rolul din “Cheers”), vrea să o transforme pe Nora din fotograf în jurna­list specializat în... sfaturi pentru toată lumea. Deşi la început nu este foarte încîntată de această idee, proaspăta jurnalistă constată că rubrica “Nora ştie...” începe să se bucure de tot mai mult succes. Însă într-o lume devoratoare de cancanuri şi specialistă în deformarea informaţiilor, misiunea jurnaliştilor de la The Comet, aceea de a spune “Adevărul gol-goluţ”, pare deseori o misiune im­posibilă.

 

News

Secţia de poliţie. Serialul este o dramă, a cărei acţiune are loc într-un orăşel fictiv numit Mount Thomas. În fiecare săptămînă, sergenţii Tom Croydon şi Nick Schultz, detectivul PJ Hasham şi poliţiştii Maggie Doyle, Dash McKinley şi Adam Cooper trebuie să rezolve cîte un caz. Poveştile despre vieţile personale şi despre relaţiile acestor personaje prind contur în fiecare episod.

Jordan. Ajuns la seria a şasea, serialul continuă să exploreze crime ciudate, urmărindu-i pe medicii legişti care ajută departamentul poliţiei din Boston să-i aducă pe criminali în faţa justiţiei. Jill Hennessy (Law & Order) joacă în rolul dr. Jordan Cavanaugh, medic crimi­na­list din Boston, sexy, deşteaptă şi neînfricată, urmărită încă de cazul misterios al morţii mamei sale, care o face să ajute victimele pe care le întîlneşte, prin reconstituirea unor cazuri complexe ce fuseseră abandonate sau uitate. În alte roluri, Miguel Ferrer, ca dr Garrett Macy, Jerry O’Connell, ca detectiv Woodrow “Woody” Hoyt, şi Leslie Bibb, ca noua iubită a lui Woodrow, detectiv Tallulah “Lu” Simmons.

×
Subiecte în articol: serial