x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adio, Mădălina!

Adio, Mădălina!

de Marina Constantinoiu    |    10 Feb 2008   •   00:00
Adio, Mădălina!
Sursa foto: www.rador.ro/

Vocea caldă, de copil, a Mădălinei Sava nu se va mai face auzită la Radio România. Pentru că Mădălina a plecat să se odihnească, deşi, aşa cum o ştiam eu, Mădălina era plină de energie şi tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Vocea caldă, de copil, a Mădălinei Sava nu se va mai face auzită la Radio România. Pentru că Mădălina a plecat să se odihnească, deşi, aşa cum o ştiam eu, Mădălina era plină de energie şi tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Realizatoare de emisiuni la România Actualităţi, Antena Bucureştilor şi Radio România Tineret (unde ne-am şi cunoscut), Mădălina Sava a murit sâmbătă dimineaţă, la ora 03:00. S-a născut la 4 iulie 1967. Ce soartă o mai fi şi asta, să mori la 40 de ani, când abia te bucurai că ai reuşit să îmbini cu success cariera de journalist de radio cu dragostea de mamă? O boală necruţătoare a învins-o pe Mădălina şi a lăsat copilul ei fără mamă.

 

CARIERA. În perioada 2003-2005, Mădălina Sava a fost realizator - moderator al emisiunii ''Studio deschis'' – ediţia de vineri, la Radio România Actualităţi. Între anii 2003 şi 2005 a fost producătorul emisiunii ''Lumea noastră'', iar în perioada 2002-2000 a realizat emisiunile ''Post Meridian'' şi ''Pulsul zilei''.

La Radio Antena Bucureştilor a coordonat, în perioada 1996-2000, emisiunea ''Post- Meridian'', a fost realizator şi coordonator al emisiuni ''Matinal'' şi realizator al emisiunilor ''Lumea la noi acasă'', ''Un alt început'' (talk-show cu tematică economică), ''Tropicalia'' (emisiune muzicală de divertisment), ''Din vorbă-n vorbă cu George Ţărnea'' şi coordonator şi realizator de programe pentru Radiovacanţa.

Între anii 1990-1996, la Radio România Tineret (RRT) a fost realizator al emisiunilor ''Student Club'', ''Radio în blue-jeans'', ''Radiodiscoteca în blue jeans''. A fost realizator al primei emisiuni în duplex, cu Radio Sofia, pentru RRT.

 

PREMIATA. A fost membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti, din 1991, obţinând atestatul profesional în 1993. A primit premiul pentru originalitate, în 1992, acordat de Radio România Actualităţi, premiul pentru jurnalism al Ambasadorilor ţărilor latino-americane, în 1997, premiul Nemira - de excelenţă în jurnalism, în 1998 şi premiul ''Prietenii ţărilor latino americane'', în 2003.

În perioada 1999-2000, a fost coordonator media al PNUD pentru programul ''Un Bucureşti frumos'', iar în 1995 a fost organizatoarea primului Salon de grafică publicitară pentru elevii liceelor de artă din România.

Înmormântarea va avea loc, marţi, la cimitirul Metalurgiei. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

×