x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alias - Sezonul 3, noi aventuri cu Sidney

Alias - Sezonul 3, noi aventuri cu Sidney

de Adriana V. Paduraru    |    29 Dec 2006   •   00:00
Alias  -  Sezonul 3, noi aventuri cu Sidney

Mult premiatul serial "Alias" are premiera la AXN cu sezonul 3 in luna ianuarie. Dupa ce trezeste in mod bizar in Hong Kong, dupa confruntarea din Los Angeles cu Francie, Sydney afla ca au trecut mai bine de doi ani si ca toata lumea o crede moarta...

Mult premiatul serial "Alias" are premiera la AXN cu sezonul 3 in luna ianuarie. Dupa ce trezeste in mod bizar in Hong Kong, dupa confruntarea din Los Angeles cu Francie, Sydney afla ca au trecut mai bine de doi ani si ca toata lumea o crede moarta... iar ea nu are nici o amintire din toata aceasta perioada. Reintoarcerea in lumea pe care o cunoaste se dovedeste dureroasa. Acum, Sydney incearca sa afle unde a fost in tot acest rastimp si ce s-a mai petrecut in cei doi ani in care a lipsit. In curand va afla ca memoria sa contine informatii cruciale de care sunt interesate diferite personaje din lumea spionajului, informatii pentru care Sidney ar putea fi ucisa.

Ea afla ca Michael Vaughn s-a casatorit cu Lauren Reed, un agent NSC (organizatie guvernamentala la fel de influenta ca CIA). La sfarsitul sezonului, Sydney pleaca in misiune si o intalneste pe Lauren, care incepe sa o tachineze cu informatii despre trecutul ei. In cele din urma, Vaughn o impusca pe Lauren, iar aceasta ii da lui Sydney parola de la o cutie de valori bancara unde poate gasi piesele lipsa din puzzle-ul disparitiei sale.

PREMII. Serialul, ajuns la sezonul 5 in Statele Unite, a primit mai multe distinctii si nominalizari la diverse premii. Cele mai importante raman nominalizarile la premiile Emmy din 2006 (la categoriile "Cea mai buna cofura", respectiv "Cele mai bune cascadorii"), din 2005 (pentru cele mai bune costume, coafuri, cascadorii, respectiv cea mai buna actrita in rol principal). Nici la capitolul Globuri de aur, serialul nu sta rau, obtinand mai multe premii si nominalizari. In 2003, 2004 si 2005, Jennifer Garner a fost nominalizata la categoria "Cea mai buna actrita in rol principal", premiu pe care l-a obtinut in 2002.
News
Kim Cattrall, in filmul "Totul despre sex". Kim Cattrall a acceptat propunerea sa joace in versiunea pentru marele ecran a serialului "Totul despre sex". La putin timp dupa terminarea filmarilor, actrita a negat vehement orice colaborare cu producatorii lung-metrajului, pentru ca mai apoi sa se razgandeasca. "Sunt foarte fericita ca lumea nu ne-a uitat si vrea sa aparem in continuare. Acest lucru m-a determinat sa revin asupra deciziei", a declarat Kim, interpreta Samanthei Jones. In alta ordine de idei, la Prima TV incepe cea de-a patra serie a "Sex and the City", unde o puteti revedea pe Kim alaturi de colegele sale Sarah Jessica Parker, Kristin Davis si Cynthia Nixon. Eileen Davidson, concediatA. Cu putin timp inainte de sfarsitul anului, actrita Eillen Davidson a fost concediata de producatorii serialului "Tanar si nelinistit". Interpreta personajului Ashley Abbott a fost nemultumita de faptul ca in ultima vreme a fost trecuta in planul secund al serialului si a inceput sa se planga de acest lucru in majoritatea interviurilor. Ceea ce i-a nemultumit pe realizatori. In 2003, Eillen a castigat premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol principal. (A.V.P.)

×