x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alice Cooper i-a ţinut pistolul la tâmplă lui Elvis Presley.

Alice Cooper i-a ţinut pistolul la tâmplă lui Elvis Presley.

08 Iun 2011   •   11:44
Alice Cooper i-a ţinut pistolul la tâmplă lui Elvis Presley.

Alice Cooper a marturisit ca a vrut sa-l impuste pe Elvis Presley pentru faima, insa s-a razgandit in ultimul moment Autorul hitului "The School's Out" a fost invitat odata la hotelul din Las Vegas unde Elvis avea un apartament si spune ca si-a dat seama ca va fi o seara bizara de cand a urcat in lift, alaturi de actrita Liza Minnelli si starul porno Linda Lovelace.

Cooper a ramas inmarmurit cand Elvis i-a aratat un pistol de colectie pe care il tinea intr-un dulap, la doar cateva minute dupa ce garzile de corp ale lui Presley il controlasera de arma. Rockerul a declarat ca, intr-un moment de nebunie, a vrut sa-l ucida pe "regele rock 'n' roll-ului", doar pentru faima, dar Elvis a apucat pistolul din mana lui si l-a aruncat pe podea, scrie cotidianul britanic Daily Mirror, preluat de Mediafax.

"Elvis m-a dus in bucatarie, a deschis un dulap, a scos un pistol incarcat, spunandu-mi sa i-l pun la tampla (...) Nu stiam ce sa fac". "Aveam arma in mana si ma asteptam sa vina una dintre garzile de corp din minut in minut, sa ma vada tinand in mana o arma si sa ma impuste mortal. O voce imi spunea intr-o ureche: «Hai, omoara-l, vei ramane in istorie drept tipul care l-a ucis pe Elvis». In cealalta ureche o alta voce spunea: «Nu-l poti ucide, este Elvis Presley - in schimb, raneste-l si vei lua doar cativa ani de inchisoare", a mai povestit Alice Cooper, citat de Daily Mirror. "O fractiune de secunda mai tarziu, Elvis a apucat arma si a aruncat-o, dupa care m-a pus la podea, tinandu-ma de gat si spunandu-mi «Asa opresti un om care poarta o arma»", a mai adpugat el

De la primul sau album solo, din 1975, "Welcome to My Nightmare", pana la albume precum "The Last Temptation", din 1994, si "Brutal Planet", din 2000, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice Cooper. Cel mai recent album de studio al sau, "Along Came a Spider" (2008), este istoria unui ucigas in serie - o panza de intrigi, infasurata in jurul unui hard-rock de calibru greu. Artistul se intoarce in Romania cu un nou concert, care face parte din turneul "No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!" si care va avea loc pe 14 iunie, la Arenele Romane. Show-ul din 2011, incarcat de artificii demne de filmele horror, ca mai toate aparitiile live marca Alice Cooper, include clasica ghilotina si sarpele boa incolacit in jurul gatului. Setlist-ul va trece prin hiturile care l-au facut faimos pe veteranul Cooper, la care se adauga si piese mai noi.

×