x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Analia Selis: Un macho este un barbat vulnerabil la iubire

Analia Selis: Un macho este un barbat vulnerabil la iubire

31 Mar 2005   •   00:00

VEDETE
O fata simpla, naturala, cu principii solide despre viata, dar vulnerabila ca noi toti. Tocmai de aceea o si iubim.

  • de RALUCA GRINTESCU

  • Analia Selis asteapta momentul in care sa nu se mai opreasca din facut copii
    E ceva ce-ti aminteste de trecut si te amuza teribil?
    Cand aveam 11 ani, am plecat in vacanta la verisoarele mele, in sudul Argentinei. Acolo m-am indragostit lulea de un tanar si, prin mai multe aranjamente, mi-am dat intalnire cu el in parc. Mama habar n-avea. Pentru ca ma simteam foarte bine in compania lui, n-am observat ca au trecut foarte multe ore. Mama s-a ingrijorat, a inceput sa ma caute si era cat pe-aci sa sune la politie. Intr-un final, m-a gasit in parc cu acel baiat. Am tras o sperietura grozava.

    Care sunt principiile tale ca artist?
    Respectul pentru muzicienii cu care cant, sa fie intotdeauna multumiti si bine platiti. Atunci cand exista o buna colaborare lucrurile ies mult mai bine. Nu-mi place sa oblig pe nimeni sa cante cu mine. Sunt o persoana cinstita si vreau sa cant melodia cu care pot sa ajung la public.

    Intr-un peisaj muzical destul de pestrit, cu ce vine Analia pentru a atrage atentia?
    Incerc sa fiu intotdeauna naturala si sincera. Asa sunt eu si sper sa nu ma schimb, chiar daca voi deveni celebra. Cand am concerte, imi place ca lumea sa se intoarca acasa cu acest gand despre mine.

    Ai multe melodii "de suflet". Te consideri o persoana romantica?
    Sunt foarte romantica, sufletista si foarte sensibila. Sunt multe lucruri simple care ma fac sa plang. Toata lumea vorbeste de iubire, dar e foarte greu sa o intelegi.

    Care e primul lucru pe care-l faci in timpul liber?
    Sa urmaresc posturile de televiziune spaniole pentru ca mi-e foarte dor de casa, sa beau cafeaua sau mat... acasa cu sotul meu si sa ma odihnesc.

    Ce lucruri iti plac si ce lucruri iti displac in Romania?
    Imi place sinceritatea oamenilor. Prefer sa stiu daca cineva nu ma place, si-mi zice in fata, nu sa ma barfeasca pe la spate. Ador mancarea, muzica folclorica, tara. Am fost peste tot. Aveti o tara tare frumoasa.

    Nu-mi place mizeria din Bucuresti, nu agreez metroul sau autobuzul, mai ales vara, si nu suport taximetristii. Alt lucru care nu-mi place sunt cozile si lumea care se impinge. Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa stau la coada la supermarket, si altcineva sa se bage in fata mea. N-au bun-simt si m-am certat cu multa lume pentru chestia asta. Dar cred ca generatia viitoare va avea alta mentalitate.

    Pari o persoana mai linistita. Se ascunde vreun vulcan in spatele ei?
    Pot fi si vulcanica. In general sunt o persoana linistita, dar am si momente cand imi fierbe sangele in mine. Sunt unele persoane care au talentul sa ma enerveze, si atunci scot ce am. Cand ma supara ceva, nu tac, spun. Daca nu spun, atunci fierb in continuare, si nu e bine.

    Cum crezi ca trebuie cucerita o femeie?
    Daca un barbat vrea sa cucereasca o femeie, nu trebuie sa vina cu aceasta reactie fatisa. Trebuie sa fie natural.

    Crezi ca barbatii romani difera de cei sud-americani?
    Eu am unul acasa, e foarte misto, imi place. Dar in Argentina, barbatii sunt vulnerabili. Pentru mine, un macho, un barbat adevarat, e cel care poate sa fie vulnerabil la iubire, care nu arata femeia cu degetul, ci arata exact ce simte pentru ea. Fara discriminari. Aici in Romania am vazut asta chiar la prieteni de-ai mei.

    Ce atu-uri crezi ca trebuie sa aiba o femeie in ziua de azi pentru a avea succes profesional?
    In primul rand sa stie ce vrea sa faca in viata. Asta ii spun si surorii mele. Trebuie sa nu te lasi, sa incerci de toate si sa mergi peste tot. Eu una sunt aici de un an jumate si am fost peste tot.

    Crezi ca iti lipseste ceva?
    Copii… si multi. Am iubire, am familia care ma sustine. Imi lipseste tara, e o decizie pe care o iau in fiecare zi cand sunt departe, o mare responsabilitate pe care mi-o asum. Sunt o femeie fericita. Cand o sa incep sa fac copii, nu o sa ma mai opresc, dar astept momentul potrivit.

    Canta de cand s-a nascut; a urmat cursuri de pedagogie muzicala pentru copii (de la 2 la 12 ani)

    Absolventa a Facultatii de Arte Muzicale din San Miguel (diploma in educatie muzicala si diploma pentru performante vocale)

    A fost invatatoare si a cantat mult canto clasic, muzica latino ramanand la nivel de hobby

    Din Argentina a ajuns la Boston, unde a absolvit Conservatorul. Tot aici, a cantat muzica latino-americana cu formatia ei, dar a reusit sa inregistreze doar piese demo
    ×
    Subiecte în articol: place