x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea Bănică - În căutare de dive la Euforia TV

Andreea Bănică - În căutare de dive la Euforia TV

de Adriana Vaduva    |    17 Mar 2011   •   19:10
Andreea Bănică - În căutare de dive la Euforia TV
156786-03-07tv-26.jpgÎncepând din 22 martie, timp de 14 săptă­mâni, juriul, specialiş­tii şi vedetele invitate vor ur­mări ce va­­lori şi calităţi au cele 30 de concuren­te. Sezonul doi este prezentat de Alex Stanciu (fostul ma­tinal de la Antena 1).

După o bună bucată de timp în care nu prea am văzut-o pe „sticlă”, Andreea Bănică revine pe micul ecran în calitate de jurat la emisiunea „Next Diva” de la Euforia TV, alături de Dan Silviu Boerescu, „tăticul Playboy” din România, şi coregraful Tonkins. Andreea va fi „ajutată” şi de „asistentul personal”, căţeluşul yorkshire terrier pe nume Nino.

•  Ai mai fost vreodată în postura de jurat?
Cât de grea este această misiune? Nu am fost niciodată în postura de jurat şi recunosc că am o misiune dificilă la „Next Diva”. Trebuie să spun ceea ce simt şi uneori nu îmi face plăcere să judec oamenii!

• Cum ţi se par fetele?
Toate concurentele de la „Next Diva” sunt frumoase, dar ceea ce le diferenţiază este personalitatea. Sunt sigură că până la sfârşitul concursului vom asista la o evoluţie din partea lor, iar cea mai spectaculoasă dintre acestea va fi în mod clar a celei care va câştiga titlul Next Diva şi implicit marele premiu oferit de Euforia TV.

• Ce crezi despre faptul că unei ti­nere i se oferă posibilitatea să-şi croiască drum într-o televiziune?
Emisiunea de la Euforia TV reprezintă o adevărată oportunitate pentru orica­re domnişoară care se visează pe sti­clă. Mă bucur că există un astfel de con­curs pentru ca tinerele aspirante să îşi valorifice potenţialul şi să lupte pentru a-şi vedea visul cu ochii.

• Ţi-ar fi surâs ideea de a fi tu însăţi în locul lor în momentul în care te aflai la început de drum în showbizul românesc?
Dacă la începutul carierei mele în showbiz ar fi existat această emisiune, eu aş fi fost prima să mă înscriu. Aş fi fost motivată să câştig concursul şi astfel să ajung unde mi-am propus. Este o competiţie în care te poţi remarca uşor, fără scandal. Nu trebuie decât să ai ambiţie şi încredere în forţele proprii.

• Ce înseamnă pentru tine „divă”?
Termenul „divă” face referire la o persoană de sex feminin care atra­ge admiraţia tuturor prin inteli­genţă, har şi carismă. O divă este un adevărat exemplu de excelenţă.

• Care sunt atributele unei di­ve?
O divă trebuie să ştie să sociali­ze­ze, să se facă plăcută, să îşi arate ca­li­tăţile, să fie veselă, spontană, să debordeze de fericire şi să zâmbească mereu!

•  Dă-ne câteva exemple de dive...
Exemplele mele sunt Beyonce, Oprah, Mariah Carey, Angela Gheor­ghiu, Celine Dion etc.

•  Acum că ai revenit pe sticlă, ai prins din nou gustul televiziunii?
Gustul televiziunii l-am avut întotdeauna, am avut însă grija să aleg acel format de emisiune care să mă avantajeze din toate punctele de vedere. În această privinţă, un rol important îl au producătorii unei emisiuni, cu care trebuie să fiu pe aceeaşi lungime de undă.

• După terminarea acestui se­zon „Next Diva”, în ce alte proiecte tv te vei implica?
 Nu îmi doresc să fiu prezentă în prea multe proiecte tv, pentru că nu vreau ca lumea să se sature de mine. Dorinţa mea este ca publicul să mă ceară, să mă dorească şi să mă iubească. În orice caz, am ales şi voi alege întotdeuna emisiuni care să mă avantajeze şi care să nu mă împiedice să îmi valorific meseria de bază, aceea de cântăreaţă.

•  Pe plan muzical ce pre­gă­teşti?
Voi lansa un nou single, produs de Play and Win, cei care mi-au compus şi hitul „Samba”. După această lansare voi filma şi un videoclip.

×
Subiecte în articol: fun