x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea Joiţa: De la sport la ştiri mondene

Andreea Joiţa: De la sport la ştiri mondene

de Adriana Vaduva    |    24 Mar 2011   •   21:36
Andreea Joiţa: De la sport la ştiri mondene
158084-03-07tv-38.jpgAndreea Joiţa a intrat în echipa Observatorului matinal de la Antena 1. În fiecare dimineaţă, ea vă aşteaptă cu ştiri proaspete din lumea mondenă, dar şi cu horoscopul zilei.

•  Ai prezentat ştirile sportive, apoi meteo. Cum a fost trecerea la ştiri de monden?
Mă consider norocoasă pentru că am avut şansa să gust din toate. Înainte de-a ajunge la pupitrul ştirilor sportive la Antena 3  am făcut muncă de teren încă de când eram studentă la Jurnalism, am fost reporter şi realizator de documentare pe diferite teme sociale. A urmat ală­tu­rarea de echipa ştirilor sportive de la Antena 3, am  fost, apoi, prezentatoa­re a rubricii Meteo la Kanal D şi iată-mă acum din nou în echipa Antenelor. Antena 1, de această dată. Este deci un pas înainte. A fost o trecere firească şi cred că e un parcurs frumos, ca acumulare de experienţă în televiziune.

• Care este cea mai surprin­ză­toare ştire mondenă pe care ai prezentat-o?
Divorţul dintre Pepe şi Oana Zăvoranu. Cred că nu greşesc când spun că  nimeni, dar absolut nimeni nu s-ar fi aşteptat ca cei doi să divorţeze. Poate, doar, mama Oanei (!).

• Cel mai „cool” cuplu al mo­mentului este...
Depinde ce înţelege fiecare prin cuvântul „cool”. Un cuplu care a făcut deja să curgă multă cerneală este cel format din Kate Middleton şi prinţul William. Din România, exemplele ar putea fi multe, însă mă tem că fără substanţă.

•  Cea mai mare „gafă” monde­nă...
Este cea făcută de Christina Agui­lera. Cântăreaţa a avut onoarea de a cânta în faţa a peste o sută de mi­li­oane de telespectatori Imnul SUA, înaintea fluierului de început al finalei Super Bowl. Şi... surpriză!! Din cauza emoţiilor a greşit câteva versuri, fapt amendat drastic de cei care au fost martori la eveniment, şi nu numai..

•  „Trăim” două divorţuri ră­su­nătoare: Iri vs Moni şi Oana vs Pe­p­e. Ce asemănări şi deosebiri sunt între cele două despărţiri?
Asemănările constau în cusătura cu aţă albă şi rufele spălate în public, cu deosebirea că în primul caz asistăm la cronica unui  divorţ anunţat, iar în cel de-al doilea caz – la o luptă de „care pe care”, în care poate, cine ştie, dragostea va învinge. Sau nu.

•  Prezinţi şi horoscopul. Eşti ge­nul de persoană care se lasă pe mâna „zodiilor”?
Fiecare dintre noi ţine cont, mai mult sau mai puţin, de predicţiile astrale fie că recunoaştem, fie că nu. (...) Eu fac parte dintre cei care cred într-o anumită influenţă pe care o au zodiile în existenţa noastră. Mai ales că, de când sunt prezentatoare a rubricii Horoscop din cadrul Observatorului, documentându-mă, am aflat o sumedenie de lucruri noi şi foarte interesante despre ceea ce numim zodii, horoscop. Nu sunt doar presupuneri „la ghici”, sunt calcule foarte precise şi o muncă laborioasă în urma cărora se stabilesc predicţiile pentru o zodie sau alta. (...) Nu spun că mă las pe mâna zodiilor, dar sunt atentă la ce spun stelele, pentru a evita, cel puţin, situaţiile delicate care pot transforma o zi frumoasă într-una de genul „ceasul rău, pisica neagră”...

•  Păstrezi încă fotbalul în su­flet. Ce echipă crezi că va fi în „zo­dia” câştigătorului din Liga I?
Am fost şi am rămas o pasionată a sportului, a fotbalului în acest caz, şi urmă­resc, ori de câte ori timpul îmi permi­te, meciurile importante. În acest cam­pi­o­nat, eu mizez pe FC Timişoara, mi se pare o echipă foarte bine sudată şi cred că are toate şansele să câştige ti­tlul în Liga 1. Bineînţeles, putem asista şi la răsturnări de situaţie, însă eu pariez pe bănăţeni.

×
Subiecte în articol: fun