x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea Perju vrea un rol pentru pisoi

Andreea Perju vrea un rol pentru pisoi

de Adriana V. Paduraru    |    30 Apr 2009   •   00:00
Andreea Perju vrea un rol pentru pisoi
Sursa foto: /Antena 1

Andreea Perju, interpreta Verei din "Fetele marinarului", a aniversat de curând un an de relaţie cu iubitul ei.



Drept cadou, Andreea a primit un pisoi alb persan, cu un ochi albastru şi unul verde. Pe nume Pufulete, motanul de numai două luni nu este deloc cuminte. "Este mai rău ca un copil mic. Tot timpul se ţine de prostii. Mai nou a început să se caţere pe orice şi apoi nu se mai poate da jos. Miaună cu disperare după ajutor. Mi-e tare drag mai ales că este un cadou de la iubitul meu, care preferă câinii. A luat însă o pisică numai şi numai de dragul meu", a declarat Andreea. Frumoasei ucrainence din Fetele Marinarului îi este greu să se despartă de Pufulete aşa că încearcă să-i găsească un rolişor cât de mic în telenovelă şi să-l ia cu ea la filmări.

Festivalul comediei Româneşti

Piesele "Mansardă la Paris cu vedere spre moarte" de Matei Vişniec şi "Scaunele" de Eugen Ionescu se numără printre spectacolele care vor fi prezentate la Festivalul Comediei Româneşti, care are loc între 6 şi 13 mai la Bucureşti. În programul festivalului mai sunt incluse "Şapte dintr-o lovitură" de Lia Bugnar, "Buzunarul cu pâine" şi "Ioana şi focul" de Matei Vişniec. Reprezentaţiile vor avea loc la Teatrul de Comedie, Cafe Deko, Teatrul Metropolis, Teatrul Odeon şi Teatrul Naţional Bucureşti.

4851-90452-03_07tv1copy.jpg
MEDIA PRO MUSIC

Loredana sprijină copiii defavorizaţi

Loredana Groza este capul de afiş al unui eveniment caritabil, organizat de Fundaţia Inocenţi la Studiourile Media Kentauros (Ştefăneştii de Jos, Ilfov) la 15 mai. Banii strânşi din taxa de participare la eveniment (300 lei de persoană) şi din vânzarea obiectelor scoase la licitaţie cu prilejul evenimentului vor ajuta copiii aflaţi în dificultate. Au donat obiecte ce urmează a fi scoase la licitaţie Ilie Năstase, Horaţiu Mălăele şi Marcel Pavel. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin