x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angela Merkel, „topless" in Polonia

Angela Merkel, „topless" in Polonia

de Andy Stanescu    |    28 Iun 2007   •   00:00
Angela Merkel, „topless" in Polonia

Conform AFP citata de Mediafax, „Consiliul de Analiza a Eticii Media" din Polonia a criticat saptamanalul polonez „Wprost" care a publicat pe prima pagina, in editia de luni, un montaj foto ce o prezinta pe Angela Merkel... cu sanii descoperiti.

Conform AFP citata de Mediafax, „Consiliul de Analiza a Eticii Media" din Polonia a criticat saptamanalul polonez „Wprost" care a publicat pe prima pagina, in editia de luni, un montaj foto ce o prezinta pe Angela Merkel... cu sanii descoperiti. Alaturi de cancelarul german apar gemenii Kaczynski, cei care ocupa in prezent functiile de presedinte, respectiv premier, in tara lui Lech Walewsa. Montajul foto, prezentat sub titlul "Mama vitrega a Europei", o prezinta pe Angela Merkel in postura de doica a celor doi inalti demnitari polonezi.

Â
PROST GUST. Reprezentantii institutiei in cauza sustin ca montajul "a depasit limitele bunului simt". "Consideram ca este condamnabila moda care se extinde in randul mediilor poloneze si straine, ce presupune recurgerea la metode putin rafinate, in scopul maririi tirajelor si audientelor", se precizeaza in comunicatul Consiliului.

Â
"Mesajul copertei este ca Germania, in special Merkel, a incercat sa trateze polonezii si pe liderii lor ca pe niste copii mici incapabili sa actioneze singuri, si care sunt oarecum dependenti de Germania", a declarat, in replica, Stanislaw Janecki, editorul sef al „Wprost". "Am realizat imaginea astfel incat sa fie amuzanta", a spus Janecki. "Mama vitrega e de multe ori mai sexi si mai prietenoasa decat mama adevarata. Corpul folosit in cadrul montajului este al unui model in varsta de 21 de ani. As spune ca este un corp foarte frumos", s-a justificat impricinatul, potrivit unui articol publicat de „Spiegel Online".

×
Subiecte în articol: magazin