x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie: "Sunt extenuata, dar imi mai doresc copii!"

Angelina Jolie: "Sunt extenuata, dar imi mai doresc copii!"

07 Oct 2008   •   00:00
Angelina Jolie: "Sunt extenuata, dar imi mai doresc copii!"

Mama a sase copii, Angelina Jolie se declara extenuata dar spune ca isi mai doreste si alti copii alaturi de Brad Pitt.



Angelina Jolie si Brad Pitt si-au facut prima aparitie publica, de la nasterea cuplului de gemeni, la premiera ultimului ei film, "The Changeling in New York".

Desi Angelina admite faptul ca a avea grija de copii este o operatiune extenuanta pentru cuplu, atunci cand a fost intrebata daca vor mai avea si alti copii a raspuns razand "Da".

Un lucru mai usor de zis decat de facut. Ea a marturisit ca incercarile de a petrece mai mult timp impreuna cu Brad sunt sortite esecului: "Chiar daca usa este incuiata, copiii navalesc si nimic nu-i impiedica sa ciocane".

"In dese randuri incercam la sfarsitul zilei sa ne relaxam, sa stam de vorba, sa facem baie impreuna, dar copii sunt imediat la locul faptei, auzind apa, tin neaparat sa sara in ea".

"E distractie si e minunat - a avea sase copii, e oricum un lucru atat nebunesc, o data ce ai trecut de trei sau patru, mai mult decat haos".

Despre relatia cuplului Jolie-Pitt au fost zvonuri ca ar trece printr-o pasa proasta in urma unei forme de depresie post-natala de care ar fi suferit Angelina. Pe covorul rosu, in fata numerosilor jurnalisti prezenti imaginea sa a fost cea a unei femei radioase si sanatoase, rochia sa neagra dezvaluind ultimele doua tatuaje de pe umarul sau - coordonatele de longitudine si latitudine ale nasteriii gemenilor Knox si Vivienne.

Despre gemeni, Jolie afirma pentru Daily Mirror: "Sunt doi draguti, stau asezati unul langa celalalt. Zambesc mult, Knox seamana cu Brad iar Vivienne mai mult cu mine, iar personalitatile lor se dezvolta in mod diferit, Knox pare mai relaxat in timp ce Vivienne este foarte galagioasa".
www.dailymail.com

×
Subiecte în articol: magazin