x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Animat Planet Show

Animat Planet Show

05 Oct 2007   •   00:00

Politicienii şi vedetele se fac din nou de... desene animate intr-un nou sezon Animat Planet Show. Noua serie animată aduce parodii nou-nouţe după filme, emisiuni tv, reclame şi poveşti.

Animat Planet Show/Divertisment/Duminică 21:30

Politicienii şi vedetele se fac din nou de... desene animate intr-un nou sezon Animat Planet Show. Noua serie animată aduce parodii nou-nouţe după filme, emisiuni tv, reclame şi poveşti. "Nicoleascu forever" este noua peliculă animată in care comisarul Sergiu Nicolaescu este urmărit de o bandă de tineri regizori premiaţi, conduşi de cei doi Cristi Puiu şi Mungiu. Filmul care i-a transformat pe dinamovişti in spartani a ajuns şi el subiect de animaţie sub titlul "322 - Eroii de la Termopanae". Un alt basm, "Cei 3 purceluşi", are o distribuţie pe cinste: Traian Băsescu in rolul lupului cel rău, insoţit in permanenţă prin pădure de Scufiţa Roşie şi Blondă, iar cei 3 purceluşi jucaţi de trioul Tăriceanu, Marko Bela şi Mircea Geoană. Şi tot in acest sezon fierbinte, electoratul va putea asculta poveştile politice "Punguţa cu vreo 2 dolari", cu găina Gina in rolul cocoşului şi cu Gigi Becali in cel al boierului mare, şi "Robinson Băsoe", in care vom naviga cu bricul Mircea Geoană.

SOS - Salvaţi-mi casa/Reality-show/Joi 19:30

SOS Valea Plopului

Echipa "SOS, Salvaţi-mi casa!" are o misiune cu totul specială. Timp de două episoade, ei vor da o mănă de ajutor Asociaţiei Pro Vita din Valea Plopului. Această asociaţie oferă protecţie tuturor copiilor ale căror mame nu pot să-i ingrijească.

TVR 1/1 vă recomandă/Divertisment/Vineri 16:30

1 vă recomandă

Noua emisiune se adresează celor care vor să ştie, in fiecare week-end, cum să işi petreacă timpul liber mai "cu folos". La ce spectacole merită să mergeţi? Ce galerii nu trebuie să rataţi? In ce club puteţi asculta muzica preferată? Gianina Corondan vă răspunde săptămănal.

PRO TV/Jugaru shukaru/Divertisment/Sămbătă 22:00

Shukaru se intoarce

Din 6 octombrie, după filmul serii, la Pro TV incepe un nou sezon de farse marca "Jugaru Shukaru". Inarmat cu mult umor şi imaginaţie şi cu o poftă nebună de şagă, Gabi pregăteşte deja scenariile cele mai năstruşnice pentru viitorii păcăliţi.

TVR 2/Coolmea distracţiei/Divertisment/Vineri 22:30

Coolmea distracţiei

Format nou, interval extins la o oră şi jumătate, o "gaşcă" nouă. Acestea sunt ingredientele noului sezon Coolmea distracţiei. Sabrina şi Andrei, ajutaţi de o intreagă pleiadă de personaje interpretate de tineri actori, vor convinge publicul larg că, inainte de a pleca la munte sau la mare, de a merge la un party, distracţia de week-end va incepe de fiecare dată - mai intăi - cu TVR 2.

PRIMA TV/Schimb de mame/Reality-show/Duminică 21:00

Alt Schimb de mame

Ajunsă la al şaselea sezon pe sticlă, emisiunea revine cu poveşti proaspete care vor rula pe sticlă timp de 12 episoade. In primul, Valentina din Rămnicu-Vălcea ajunge exact unde nu şi-a dorit niciodată. In Moldova. La răndul ei, Luminiţa nu duce o viaţă prea roz la Rămnicu-Vălcea.

PRO TV/Ce se intămplă doctore?/Divertisment/Sămbătă 17:15

Ce se intămplă, doctore?

Oana Cuzino o să domine sămbetele telespectatorilor Pro TV cu noua ei emisiune de stil. O prezentatoare distinsă, cu credibilitate, un decor nou, subiecte actuale, vedete in vogă, specialişti, rubrici noi, concursuri, toate sub umbrela "Ce se intămplă, doctore?", care promite o oră şi jumătate de distracţie. Oana Cuzino va sta de vorbă cu vedete, va găti, bineinţeles, căt mai light şi mai sănătos, va invăţa alături de telespectatori căteva dansuri, va cănta alături de invitaţi, va face sport.

Medianews

NAT GEO Wild. National Geographic Channel Romănia a anunţat lansarea Nat Geo Wild, dedicat celor mai bune documentare despre viaţa sălbatică, cu o perspectivă unică asupra lumii naturale şi a creaturilor incredibile ce o populează. Disponibil din luna octombrie, Nat Geo Wild va fi difuzat in Romănia in reţelele de cablu RCS&RDS, platforma de satelit DIGI TV şi serviciul UPC DIGITAL TV. La lansare, postul, care are o emisie de 18 ore, va fi disponibil in peste 2 milioane de case la nivel naţional. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: telecomanda