x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aniversare pentru Quebec

Aniversare pentru Quebec

de Adriana V. Paduraru    |    07 Iul 2008   •   00:00
Aniversare pentru Quebec
Sursa foto: Mathieu Belanger/

Trupe de teatru pe stradă din Canada, Franţa şi Statele Unite au participat la o întîlnire artistică pe Bulevardul Rene Levesque, pentru a marca aniversarea a 400 de ani de existenţă a Quebec City.



Trupe de teatru pe stradă din Canada, Franţa şi Statele Unite au participat la o întîlnire artistică pe Bulevardul Rene Levesque, pentru a marca aniversarea a 400 de ani de existenţă a Quebec City. Imagina de faţă prezintă un moment dintr-un astfel de spectacol care s-a desfăşurat pe faţada hotelului Hilton din capitala provinciei Quebec, spectacol ce poartă numele "Întîlnire pe bulevard".

LICITAŢIE - Suveniruri ale familiei regale
Scrisoarea redactată de prinţesa Diana la naşterea prinţului William sau biletul care evocă preferinţa răposatei regine mamă pentru gin se numără printre suvenirurile care au bătut orice record al preţurilor de adjudecare la licitaţia organizată la Colchester (estul Angliei), relatează Rompres. Suvenirurile aparţineau lui William Tallon, care a fost servitor al familiei regale britanice vreme de 51 de ani, pînă la moartea sa, survenită anul trecut. Toate suvenirurile au fost vîndute pentru suma record de 450.000 de lire (569.000 de euro) – dublul celei estimate
la începutul licitaţiei.

OFICIAL - Filmul "Prietenii tăi" nu va fi realizat

Lungmetrajul pentru marile ecrane inspirat din producţia televizată de succes "Prietenii tăi/ Friends" nu va fi realizat, au declarat reprezentanţii studioului Warner Bros, ca urmare a speculaţiilor apărute în presă privind această producţie, transmite BBC News online. Jayne Trotman, director de comunicare al Warner Bros în Marea Britanie, a declarat că nu este adevărat că studiourile pregătesc acest lungmetraj inspirat de "Prietenii tăi", dezminţind astfel un articol apărut în presa britanică, potrivit căruia lungmetrajul va fi terminat în circa 18 luni.

JAPONIA - Robot care trimite angajaţii acasă
Un robot de supraveghere va patrula nopţile prin birourile unei companii japoneze pentru a trimite acasă angajaţii care au lucrat prea mult, a anunţat Alsok, o companie de securitate privată japoneză, creatoarea colosului pe rotile. Firma japoneză Duskin, care furnizează servicii la domiciliu, a achiziţionat inspectorul cibernetic capabil să facă turul companiei la ore nocturne pentru a detecta eventuale anomalii. Vigilentul paznic de ultimă generaţie ştie, de asemenea, să repereze prezenţa salariaţilor în birouri la ore tîrzii şi să le ceară acestora să se identifice.

SICHUAN - Primii panda născuţi după cutremur

O ursoaică panda, mutată din rezervaţia naturală unde se afla după cutremurul devastator din luna mai, a dat naştere unei perechi de ursuleţi, informează Rompres. Unul dintre puii ursoaicei Guo Guo cîntăreşte 170 de grame. Celălalt nu a putut fi supus măsurătorilor întrucît mămică e foarte protectoare cu el. Rezervaţia de la Wolong este principalul centru unde autorităţile încearcă – prin inseminare artificială şi creştere în captivitate – salvarea urşilor panda în China, care sînt neoficial mascota naţională.

×
Subiecte în articol: magazin