x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anthony Hopkins intra in „Slipstream"

Anthony Hopkins intra in „Slipstream"

de Andy Stanescu    |    22 Aug 2007   •   00:00
Anthony Hopkins intra in „Slipstream"

„Dr. Lecter" recidiveaza. Un nou proiect cinematografic „semnat" Anthony Hopkins, filmul experimental „Slipstream", va fi lansat la data de 26 octombrie in cinematografele din SUA.

„Dr. Lecter" recidiveaza. Un nou proiect cinematografic „semnat" Anthony Hopkins, filmul experimental „Slipstream", va fi lansat la data de 26 octombrie in cinematografele din Statele Unite ale Americii. Prezentata in premiera la inceputul acestui an, in cadrul festivalului destinat productiilor independente - „Sundance Film", pelicula regizata de Sir Anthony Hopkins ii are pe afis si pe John Turturro, Michael Clarke Duncan, Stella Arroyave si Christian Slater.

Â
DEBUT. Cu un buget de 10 milioane de dolari, „Slipstream" reprezinta totodata si debutul lui Hopkins in calitate de scenarist si compozitor. Povestea se concentreaza asupra unui scriitor de romane politiste, Felix Bonhoffer, (interpretat chiar de regizorul filmului), ale carui personaje se trezesc la viata pe masura ce existenta autorului se pierde in scrierile sale. Laureat al Oscarului pentru rolul din deja clasicul „Tacerea Mieilor", nominalizat pentru „Ramasitele Zilei" si „Nixon", distins cu premiile BAFTA ori Emmy, Philip Anthony Hopkins, ajuns acum la respectabila varsta de 69 de ani, are la activ peste 100 de filme, piese de teatru si seriale de televiziune.

×
Subiecte în articol: magazin anthony hopkins