x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arnold Schwarzenegger revine în rolul Terminatorului

Arnold Schwarzenegger revine în rolul Terminatorului

27 Apr 2011   •   16:31
Arnold Schwarzenegger revine în rolul Terminatorului

Arnold Schwarzenegger a promis în urmă cu mulţi ani "I'll be back!", şi iată că se ţine de cuvânt. El va reveni în rolul rolul robotului T-800 Terminator, sub bagheta regizorului Justin Lin. Proiectul este în atenţia mai multor studiouri celebre de la Hollywood, care negociază pentru preluarea lui.  Hollywood - Universal, CBS Films, Sony şi Lionsgate Pictures îşi dispută acum viitoarea producţie, care nu are încă nici titlu, nici scenariu, însă se preconizează că îl va avea în rolul principal Arnold, care a devenit celebru în urma rolurilor în trei dintre filmele francizei - "Terminatorul" (1984), "Terminator 2: Ziua Judecăţii" (1991) şi "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" (2003).

Arnold Shwarzenegger a anunţat că se va reîntoarce la Hollywood, după ce şi-a încheiat mandatul de guvernator al Californiei, însă este conştient de faptul că a îmbătrânit. “Va trebui să îmi adaptez rolurile în corelaţie cu vârsta”, a declarat actorul, citat de Huffington Post. “Clint Eastwood a procedat similar. Luptele extreme sau împuşcăturile nu mai sunt posibile. Vreau să fiu perceput mai mult ca actor şi cred că pot face faţă acestei provocări, mă simt ca un burete care absoarbe cunoştinţe şi sunt întotdeauna dispus să învăţ lucruri noi”, a mai adăugat fostul guvernator. Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să aşteptăm şi să încercăm să ne imaginăm cum va arăta un nou film din seria “Terminator”, având în vedere că producţiile francizei sunt cunoscute tocmai pentru lupte şi împuşcături, care de care mai surprinzătoare.

Până atunci, însă, Arnold Shwarzenegger a acceptat să îşi împrumute vocea pentru filmul de animaţie “Guvernatorul”, care va ilustra o poveste fictivă în care eroul, inspirat din viaţa actorului, luptă împotriva criminalităţii.

 

 

×
Subiecte în articol: film terminator arnold schwarzenegger