x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arsene Wenger si-a laudat adversarii. Cat despre arbitru...

Arsene Wenger si-a laudat adversarii. Cat despre arbitru...

de Andy Stanescu    |    03 Oct 2007   •   00:00
Arsene Wenger si-a laudat adversarii. Cat despre arbitru...

Dupa victoria cu scorul de 1-0 obtinuta aseara la Bucuresti, Arsene Wenger, antrenorul „tunarilor" din Londra, s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, apreciind totodata si prestatia adversarilor.

Dupa victoria cu scorul de 1-0 obtinuta aseara la Bucuresti, Arsene Wenger, antrenorul „tunarilor" din Londra, s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, apreciind totodata si prestatia adversarilor: „Steaua a luptat, a muncit foarte mult si merita laude, dar spre final a dat semne de oboseala. S-au aparat foarte bine si au incercat sa ne surprinda pe contraatac, dar nu au reusit decat o data sau de doua ori. Dupa golul lui Van Persie, stelistii s-au precipitat, nu au mai avut rabdare. Noi am inceput cu un ritm bun, am fost concentrati, iar echipa a avut pofta de joc chiar daca nu a facut cel mai reusit meci. Am obtinut totusi o victorie meritata. Echipa a demonstrat rabdare, maturitate si a avut si sansa la ratarea lui Iacob. Oricum e prea devreme sa comparam echipa actuala cu cea din 2004. Atunci am jucat 49 de meciuri, iar acum doar 9. E prea devreme sa facem o comparatie."


GRESELI. Pe de alta parte, tehnicianul francez nu a avut prea multe cuvinte de lauda la adresa centralului Terje Hauge, considerand ca elevilor sai le-a fost anulat un gol, la faza in care Zapata a reusit sa mascheze balonul trecut de linia portii. „Ar fi trebuit sa beneficiem si de un penalty. Chiar daca nu am vazut bine faza de pe banca, mi s-a spus ca a fost gol valabil pentru noi in finalul primei reprize. De asemenea, cred ca Adebayor a primit prea usor cartonasul galben", a mai precizat Wenger.


In sprijinul celor spuse de Arsene Wenger, considerat a fi unul dintre cei mai buni „formatori" de echipe din fotbalul mondial, cifrele publicate pe site-ul uefa.com arata ca Arsenal a punctat in meciul disputat ieri si la capitolul statistica. Londonezii au fost net superiori din punct de vedere ofensiv, cu un total de 21 de suturi, dintre care 5 pe spatiul portii, fata de un raport de 9/2 trecut in dreptul stelistilor. Arsenal a beneficiat de 5 cornere, in vreme ce Steaua nu a avut niciunul. Conform uefa.com, „tunarii" s-au aflat mai mult decat ros-albastrii in posesia balonului (51%). Spaniolul Cesc Fabregas a fost declarat jucatorul meciului.

×
Subiecte în articol: magazin