x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Atenţie motor!

Atenţie motor!

07 Sep 2007   •   00:00

Revista americană "Entertainment Weekly" a publicat recent un top al celor mai bune filme de acţiune din istoria cinematografiei. In fruntea topului se află lungmetrajul "Die Hard", cu Bruce Willis in rolul principal, lansat in 1988.

Cele mai tari filme de acţiune din istoria cinematografiei

Revista americană "Entertainment Weekly" a publicat recent un top al celor mai bune filme de acţiune din istoria cinematografiei. In fruntea topului se află lungmetrajul "Die Hard", cu Bruce Willis in rolul principal, lansat in 1988. De altfel, această producţie a revoluţionat filmele de acţiune prin exploziile spectaculoase, impuşcături şi scene pline de flăcări. Filmul a obţinut incasări uriaşe in lumea intreagă l-a transformat pe Willis intr-un adevărat star. Pe poziţia a doua s-a situat "Alien", cu Sigourney Weaver in rolul principal. In top 5 se mai află "Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark", cu Harrison Ford, "Mad

Max 2" cu Mel Gibson şi "Matrix". Printre cele 25 de filme alese mai puteţi regăsi titluri precum "Spider-Man 2", "Kill Bill - Volumul 1", "Goldfinger" şi "Intrarea dragonului". Topul a fost realizat in urma voturilor unui mare număr de scenarişti, scriitori şi editori care lucrează in domeniu. Lista acoperă aproape toată istoria cinematografiei cu filme precum "Aventurile lui Robin Hood" (1938), "Cei şapte samurai" (1954) de Akira Kurosawa sau "Incredibilii" (2004).

×
Subiecte în articol: magazin