x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Audierea privind custodia copiilor lui Michael s-a anulat

Audierea privind custodia copiilor lui Michael s-a anulat

19 Iul 2009   •   00:00

O audiere pentru numirea tutorelui celor trei copii ai lui Michael Jackson, programată luni, a fost anulată, potrivit avocatului familiei cântăreţului, citat de novinite.com.



"Pot să vă spun că am avut o discuţie şi concluzia a fost că audierea de luni nu va avea loc", a declarat L. Londell McMillan, un avocat care o reprezintă pe mama starului decedat, Katherine Jackson. Potrivit The New York Times, o altă audiere pentru custodie a fost anulată la începutul lunii.

Decizia de a anula audierea care ar fi trebuit să aibă loc luni, 20 iulie, a venit după o conversaţie telefonică între avocaţii lui Katherine Jackson, căreia i s-a acordat custodia temporară a nepoţilor săi, şi Debbie Rowe, mama biologică a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson ­ Michael Joseph Jackson Jr (12 ani) şi Paris Michael Katherine Jackson (11 ani). Mama surogat a celui de-al treilea copil al lui Michael Jackson, Prince Michael Jackson II (7 ani), nu a fost identificată.

Familia Jackson este în negociere cu Debbie Rowe, care doreşte să obţină custodia celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson.

Michael Jackson a decedat la 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: michael jackson michael jackson lumea