x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Australia - La agatat, cu numarul de telefon pictat pe fund!

Australia - La agatat, cu numarul de telefon pictat pe fund!

15 Oct 2008   •   00:00

Adolescentele care merg la plaja in Australia au fost avertizate ca o data ce-si fac cunoscut numarul de telefon nu vor avea parte numai de popularitate in randul baietilor, ci se se pot expune si unor pericole.



Pe plajele din Sydney s-a instalat o noua moda in randul adolescentelor. Pentru a-si verifica puterea de seductie in randul baietilor, tinerele isi imprima pe piele, cu ajutorul pudrei de zinc, numarul de telefon sperand sa fie contactate de catre admiratorii prea timizi pentru a incerca o abordare directa.

Samanta. o fata de 15 ani, declara pentru un ziar local: "Venim la plaja atat pentru soare, cat si pentru baieti. Toate bune si frumoase... Am primit un mesaj, de genul <>". "

Prietena ei, Lizzy, tot de 15 ani, spune ca incercarea lor de a fi populare a atras si alt genul de persoane mai putin dorit: "Un tip in varsta a incercat sa ma agate. Voia chiar sa ne faca poze. Era scarbos!"

"Doar in bikini, aratandu-si corpurile, aceste fete se expun, dupa mintea mea, intr-un mod absolut degradant. E genul de caz in care educatia parintilor ar trebui sa-si faca simtita prezenta", declara un oficial al politiei din Sydney.

Politia spune ca a avetizat fetele sa nu-si mai faca public numarul de telefon, lucru ce le-ar pune in pericol, "E foarte riscant, nu poti sa sti niciodata cine va avea numarul tau de telefon. E ca si cum ai face o invitatie necazurilor".


www.dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: magazin