x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Autoturismul lui Vladimir Voronin a provocat un accident in centrul Chişinăului

Autoturismul lui Vladimir Voronin a provocat un accident in centrul Chişinăului

de Jurnalul National    |    19 Oct 2007   •   00:00

Autoturismul de serviciu al preşedintelui R.Moldova, Vladimir Voronin, a fost implicat vineri intr-un accident soldat cu rănirea unei persoane.

Maşina preşedintelui, un Mercedes, a intrat cu viteză intr-un vehicul marca Skoda oprit la un semafor din centrul Chişinăului. Potrivit martorilor, şoferul preşedintelui a părăsit locul accidentului, iar poliţia a incercat să muşamalizeze cazul.

"Am avut impresia ca a fost o explozie. A fost o lovitură atăt de puternică, incăt maşina a fost aruncată la vreo 8 metri mai incolo. M-am uitat la dreapta şi am vazut un Mercedes deformat. Am reuşit să reţin numărul RM0001", povesteşte şoferul Skodei, Andrei Iliinic.

Din cauza impactului, Skoda a fost proiectată intr-un alt autoturism, marca Toyota. Âşoferul acesteia afirmă că Mercedesul a părăsit locul accidentului.

"Şoferul Mercedesului a rupt airbagul care se activase, a accelerat şi nu a intrebat dacă e cineva rănit. Nu a coborăt din maşină şi mi-am dat seama că era beat", a declarat Sergiu Gălăţeanu, şoferul Toyotei. Afirmaţia sa este confirmată de martori.

O femeie care se afla in Skoda a ajuns la spital cu comoţie cerebrală. Ea a refuzat să discute cu presa, iar familia susţine că ii este teamă să vorbească.

Tot martorii susţin că agenţii de la poliţia rutieră sosiţi la faţa locului au incercat să şteargă urmele.

La sosirea echipei de filmare a PRO TV Chişinău, poliţiştii au dispărut pentru 15 minute. "Ne-au spus să plecăm, să deplasăm maşinile şi să modificăm circumstanţele accidentului. Ni s-a spus să schimbăm totul pănă la venirea voastră ca să nu poată fi inregistrat cum s-a produs accidentul in realitate", a spus şoferul Skodei.

In scurt timp, şoseaua a fost curăţată de o autospecială. Purtătorul de cuvănt al Ministerului de Interne a confirmat că una dintre maşinile de serviciu ale preşedintelui a fost implicată intr-un accident rutier.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin