x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Avionul Maiden

Avionul Maiden

04 Iul 2008   •   00:00

Bruce Dickinson îşi duce trupa în turneu la propria manşă
Pentru turneul mondial din 2008, trupa Iron Maiden şi-a achiziţionat un avion personalizat, idee pe care artiştii au avut-o încă de anul trecut. "Astfel, putem ajunge mult mai uşor în locaţiile unde concertăm.



Bruce Dickinson îşi duce trupa în turneu la propria manşă
Pentru turneul mondial din 2008, trupa Iron Maiden şi-a achiziţionat un avion personalizat, idee pe care artiştii au avut-o încă de anul trecut. "Astfel, putem ajunge mult mai uşor în locaţiile unde concertăm. Avionul transportă personalul, dar şi întregul echipament tehnic, iar fanii vor rămîne cu o amintire specială. În plus, am ocazia să îmbin două mari pasiuni ale mele: muzica şi zborul", a mărturisit Bruce Dickinson, solistul trupei. De la începutul turneului mondial "Somewere back in time", Iron Maiden a zburat mai mult de 50.000 de mile la bordul avionului personal, căpitanul aeronavei fiind chiar Dickinson! Faimosul pilot a traversat pînă acum peste 23 de ţări, iar pînă va ajunge şi la Bucureşti, trupa va mai face 17 opriri în SUA, Canada şi Europa.

THE BEST.
Fanii care vor să afle cînd vine avionul rockerilor în România nu au nevoie de informările oficiale de la "Sosiri". Aeronava "ED FORCE ONE" iese în evidenţă de la depărtare: pe Boeing-ul 757 stă scris mare "IRON MAIDEN", iar pe coada avionului tronează chiar Eddie, mascota trupei!

Recent, Eddie a fost ales drept "Cel mai bun logo" de către faimoasa revistă Metal Hummer. În cadrul aceleiaşi ceremonii, Iron Maiden a fost desemnată "Cea mai bună trupă din Marea Britanie". Iron Maiden va concerta pe Stadionul Cotroceni la data de 4 august. Mai bine de trei sferturi din numărul de bilete puse în vînzare sînt deja epuizate, ultimele fiind disponibile în Gazon B şi în tribune. Acestea pot fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro
şi din reţeaua magazinelor Diverta.

×
Subiecte în articol: magazin maiden