x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Băgaţi-vă picioarele!

Băgaţi-vă picioarele!

de Adriana V. Paduraru    |    01 Aug 2008   •   00:00

Considerate răţuşca cea urîtă, cizmele UGG s-au transformat în lebede odată ajunse în America.

Considerate răţuşca cea urîtă, cizmele UGG (prescurtare de la ugly – din engleză – care înseamnă urît) s-au transformat în lebede odată ajunse în America. Încălţările folosite de fermierii din Australia pentru a face faţă nopţilor reci petrecute în preerie alături de turmele de oi au fost adoptate la un moment dat de surferi, datorită calităţilor termoizolante deosebite. Realizate din lîna şi pielea obţinută de la o rasă specială de oi, UGG Boots pot fi purtate atît iarna, cît şi vara, tocmai pentru modul în care sînt confecţionate, dar mai ales pentru materialele din care sînt realizate, care menţin în interior o temperatură constantă, lăsînd piciorul "să respire". Şi ca ciudăţenia să fie completă, recomandabil este să nu porţi şosete atunci cînd ieşi la plimbare încălţat în UGG, ca să poţi beneficia pe deplin de senzaţia de moliciune pe care ţi-o oferă talpa îmblănită. Printre cumpărători se numără o mulţime de celebrităţi, de la Pamela Anderson la Kate Moss sau Ronnie Wood, basistul de la Rolling Stones. O variantă ceva mai elegantă pentru cizmele de vară este şi cea realizată din piele foarte subţire, perforată cu diverse modele pentru a lăsa aerul să circule, sau pantoful-cizmă, mai exact un pantof clasic continuat pe verticală cu plastic transparent.


SUPEROFERTĂ. La ora actuală, în Germania fac furori Nat-2, nişte pantofi sport realizaţi pe principiul 2 în 1, adică îţi cumperi o pereche de tenişi, dar sub talpă, după ce deschizi un fermoar, dai peste o pereche de papuci. Tot cu ajutorul fermoarelor poţi să schimbi modelul pantofului pe care îl porţi. Adolescenţii sînt, în cea mai mare parte, cumpărătorii acestui tip de încălţăminte. Adevărul este că trebuie să fii pus pe şotii ca să te plimbi pe stradă lăsînd la vedere o parte din degetele de la picioare, iţindu-se ghiduş printre zimţii fermoarului deschis pe sfert.

 
PAPUCEII LUI BUSH. De pe lista încălţărilor cu personalitate nu puteau lipsi tocmai Crocs, adică nişte papuci din plastic, care de care mai coloraţi şi decoraţi cu tot felul de figurine, care i-au zăpăcit pe americani şi nu numai. Croc mania a ajuns la Hollywood, dar şi la Casa Albă, preşedintele George W. Bush fiind unul dintre cei mai înfocaţi fani ai papuceilor.

News

TEHNICĂ. Pe piaţa românească a fost introdusă cea mai nouă tehnică noninvazivă de înfrumuseţare cu efecte vizibile imediat şi care se menţin pentru o perioadă de trei săptămîni. Tehnica de înfrumuseţare a tenului, denumită dermocosmetică procedurală (DCP), se află la graniţa dintre estetică şi dermatologie. Aceasta este cea mai nouă descoperire privind reîntinerirea tenului, ducînd la reducerea semnificativă a ridurilor şi putînd fi folosită în îngrijirea tenului acneic, precum şi în ameliorarea problemelor cuperozice. Procedeul folosit în premieră în Clinica Dermastyle are la bază dermabraziunea, metodă noninvazivă de înfrumuseţare, care permite o îngrijire cutanată activă, energică, fără durere, ace, perioadă de recuperare sau anestezie.


PODIUM ÎN NOROI. În Brunsbuettel (nordul Germaniei) a avut loc o prezentare de modă mai mult decît neobişnuită. Deşi erau îmbrăcate în rochii de seară valoroase, manechinele nu s-au dat înapoi de la a intra pînă la genunchi pe un teren mocirlos transformat în cat walk.

×
Subiecte în articol: life & style