x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bani pentru Spitalul "Marie Curie"

Bani pentru Spitalul "Marie Curie"

23 Noi 2007   •   00:00

In fiecare zi, cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie S. Curie" sunt martorii unor drame de neimaginat. Din fericire, lipsa aparaturii care ar putea salva vieţile micuţilor este compensată de dedicarea unor medici extraordinari.

In fiecare zi, cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie S. Curie" sunt martorii unor drame de neimaginat. Din fericire, lipsa aparaturii care ar putea salva vieţile micuţilor este compensată de dedicarea unor medici extraordinari. Sămbătă, timp de peste două ore, Antena 1 şi Fundaţia "Mereu aproape" vor organiza un spectacol umanitar in vederea străngerii de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului "Marie Curie". Vedetele Antenei 1, Antenei 2, Antenei 3 şi ale Euforiei TV vor fi cele care vor prezenta telespectatorilor cinci copii salvaţi miraculos de medici in nişte condiţii cum greu ne putem imagina. Andra, Anna Lesko, Angela Similea, Maria Ciobanu, Ştefan Hruşcă, dar şi micuţa Andreea Chiseliţă - foto ("Vreau să fiu vedetă") vor cănta fără a cere onorariu in cadrul teledonului. Cei care doresc să facă donaţii pot apela 0900.900.140 (10 euro); 0900.900.143 (3 euro); 0900.900.146 (6 euro) in reţeaua RomTelecom, pot da SMS la 858 (2 euro) - Vodafone, 877 (2 euro) - Orange sau pot dona direct in contul Fundaţia Mereu Aproape RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, deschis la BRD GSG SMCC.

Mereu aproape - Teledon- Sămbătă 20:30 - ANTENA 1

10 ani de 3rei Sud-Est

Indrăgita trupa 3rei Sud-Est implineşte 10 ani. Cu această ocazie, băieţii işi vor lansa in studioul Duminicii in familie, un CD - "Best of". Membrii formaţiei nu vor veni singuri, ci alături de familie şi prieteni. Dan Popi le va acorda un Disc-surpriză... de Aur sau de Diamant. Acest lucru il veţi descoperi urmărind Duminica in familie.

Duminica in familie - Divertisment - Duminică 15:30 - ANTENA 1

Intoarcerea fiului risipitor

Cristian Tabără i-a cunoscut pe acei oameni care, aparent, au intors spatele lumii şi s-au retras in schituri izolate, ascunse in inima munţilor - călugării de la schiturile Iezer, Pahomie şi Pătrunsa. Departe de a fi mizantropi sau neadaptaţi, călugării din schiturile izolate din Vălcea caută, in oazele de linişte şi spiritualitate din mănăstiri, ceea ce-şi doreşte orice om, oriunde s-ar afla: implinirea personală.

Te vezi la ştirile Pro TV - Reportaj - Duminică 13:15 - PRO TV


Maraton la Preoteasa

Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească o trecere in revistă a istoriei de 70 de ani a Casei de Cultură Preoteasa, prin cele mai de succes produse ale sale din teatru, folk, folclor, classic, jazz, rock şi film. In primul episod va fi difuzat un reportaj de la spectacolele susţinute de Teatrul "Podul" cu premiera "Năpasta" şi Teatrul Hyperion cu piesa "Dă dămult".

Maraton la preoteasa - Divertisment - Sămbătă 10:30 - TVR 2

Constandina

Din Filmoteca de aur a Televiziunii Romăne, in această seară puteţi urmări un spectacol realizat de TVR in 1977: Constandina, de Zaharia Stancu. Piesa a fost adaptată pentru televiziune de Cornel Popa. In distribuţie ii veţi recunoaşte pe Margareta Pogonat, Emanoil Petruţ, Ica Matache, Dana Dogaru, Dan Condurache, Boris Petroff.

Constandina - Teatru - Joi 20:55 - TVR CULTURAL

Schimb de mame

Dacă Florinea Mirea trăieşte experienţe minunate alături de familia de schimb din Hoieşti (Iaşi), Mioara Sianu vine la Bucureşti, unde inghite umilinţe greu de suportat din partea unui tată arogant şi autosuficient care nici măcar nu-şi atinge copiii.

Schimb de mame - Reality-show - Duminică 20:30 - PRIMA TV

Tragerea la sorţi CM 2010

TVR 1 transmite in direct tragerea la sorţi a componenţei grupelor de calificare pentru Cupa Mondială FIFA 2010. Din platoul Minutului 91, Radu Naum şi invitaţii săi vor analiza rezultatele tragerii şi şansele echipei Romăniei in grupa sa.

Minutul 91 - Sport - Duminică 17:00 - TVR 1


Medianews

Olivia Steer revine. Olivia Steer revine la Pro TV, duminică, de la ora 10:00, cu o emisiune care dezvăluie ce se petrece in culisele lumii afacerilor de succes. Business magazin va putea fi o sursă de inspiraţie pentru toţi oamenii obişnuiţi care işi doresc să reuşească in lumea businessului romănesc deoarece prezintă cele mai ingenioase idei şi cele mai practice sfaturi pentru o afacere profitabilă. Invitaţii emisiunii vor fi oameni de afaceri, cu bani, care vor avea un cuvănt de spus in ceea ce priveşte lumea businessului din Romănia, iar temele şi subiectele vor fi alese din ceea ce se intămplă in afacerile romăneşti.

×
Subiecte în articol: telecomanda