x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Barfele mondene ale saptamanii. Cruduta se lasa de munca pentru Costea

Barfele mondene ale saptamanii. Cruduta se lasa de munca pentru Costea

de Cosmina Stoicescu    |    30 Iun 2012   •   18:35
Barfele mondene ale saptamanii. Cruduta se lasa de munca pentru Costea

Dupa o saptamana plina de stiri si pareri despre atacul Andreei Marin asupra Adrianei Nicolae la premiile VIP, Click a publicat vineri un material retrospectiv care leaga speculatiile din presa din ultimul timp de un posibil divort al sotilor Banica.

Nici rivala Andreei Marin nu sta insa mai bine. Se pare ca nici relatia Mihaelei Radulescu cu Dani Otil nu merge prea bine. Zilele trecute Mihaela a fost amfitrioana unui eveniment, la care a fost prezent si iubitul ei, dar cei doi nu s-au apropiat prea mult. Iar concluzia nu a intarziat sa apara: “Relatia dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil nu mai merge. E stinsa', spune Ilie Marinescu, “psihologul vedetelor'.

Sa fie de vina oare varicele de pe picioarele Mihaelei care au atras atentia pana si presei?!

La inceputul saptamanii, Biancai Dragusanu i s-a furat telefonul. Dupa ce a facut plangere la politie, fosta asistenta tv a tunat si fulgerat prin presa cu amenintari la adresa celor care vor indrazni sa-i faca publice “chestiile importante' din telefon. La numai 2-3 zile distanta, insa, Bianca a facut publice in emisiunea lui Adrian Artene cateva dintre filmarile si fotografiile intime de pe telefon, imagini in care aparea sarutandu-l pe Cristea sau dansand sexy pentru el.

Se pare ca si Cruduta o ia pe urmele Biancai. Nu, nu au aparut saptamana aceasta filmari cu pacatoasa lui Capatos dansand lasciv pentru Costea, insa se pare ca s-a facut fata de casa. Cruduta a refuzat cateva job-uri importante in ultima perioada, doar pentru a nu-si supara iubitul care i-a interzis sa mai apara in prezentari de moda prin cluburi. Daniela traieste acum doar din salariu de asistenta tv, dar se pare ca iubitul Costea si-a luat revansa si a scapat-o de o datorie de 8000 de euro.

Una dintre barfele saptamanii este cu siguranta faptul ca Horia Brenciu este in “Tara Minunilor, cu Alice cu tot'. Cu ocazia implinirii preafrumoasei varste de 40 de ani, artistul va deveni tatic.

Tot zilele acestea am mai aflat si motivul real pentru care Connect-r nu doarme vara asta, cum arata Mirela si Bogdan Stelea dezbracati, dar si cat de mare s-a facut burtica Ralucai Pastrama, sotia lui Pepe.


×