x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bătăuşa Naomi a plâns în emisiunea lui Oprah Winfrey

Bătăuşa Naomi a plâns în emisiunea lui Oprah Winfrey

04 Mai 2010   •   00:00
Bătăuşa Naomi a plâns în emisiunea lui Oprah Winfrey

Modelul britanic a plâns în emisiunea "The Oprah Winfrey Show", prezentată de celebra realizatoare de televiziune americană, în faţa căreia Naomi a recunoscut că are adeseori accese de furie. Campbell, în vârstă de 39 de ani, condamnată de trei ori în trecut pentru comportament violent, a recunoscut că "vede roşu în faţa ochilor" atunci când nu primeşte ceea ce doreşte.

"E ceva care vine dintr-un loc foarte adânc, dintr-un anumit tip de tulburare de ordin afectiv", a declarat Naomi Campbell.

Ulterior, modelul britanic a mărturisit că după fiecare acces de furie îi pare rău şi că se simte plină de remuşcări şi de regrete. "Încerc din toate puterile să devin o persoană mai bună", a declarat Naomi Campbell.

În public s-au aflat iubitul modelului, magnatul rus Vladimir Doronin, dar şi mama ei, Valerie, care a relatat câteva întâmplări din copilăria fiicei sale, informează thesun.co.uk, citat de Mediafax.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Născută la Londra, Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming. Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

"The Oprah Winfrey Show", o emisiune zilnică, difuzată în 145 de ţări, a făcut în ultimii 25 de ani din Oprah, în vârstă de 56 de ani, o adevărată instituţie în Statele Unite ale Americii. Ea este unul dintre cei mai bogaţi americani, cu o avere estimată la circa 2,4 miliarde de dolari, în 2010, de revista Forbes. Mulţi consideră că prezentatoarea de culoare a reuşit să schimbe felul în care oamenii vorbesc, a popularizat un stil de interviu de tip "confesiune", iar recomandările sale în ceea ce priveşte cărţile nou lansate au un efect spectaculos asupra vânzărilor acestora. Oprah Winfrey deţine şi revista săptămânală O, lansată în urmă cu 10 ani şi având un tiraj de 2,5 milioane de exemplare. Oprah Winfrey apare pe coperta fiecărui număr al acestei reviste.

×
Subiecte în articol: magazin