x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bebelușul mop. O companie americană crede că nu-i niciodată prea devreme să pui copilul la muncă

Bebelușul mop. O companie americană crede că nu-i niciodată prea devreme să pui copilul la muncă

04 Noi 2012   •   10:51
Bebelușul mop. O companie americană crede că nu-i niciodată prea devreme să pui copilul la muncă
Sursa foto: BetterThanPants.com

”Dezvoltarea eticii muncii” este doar unul din argumentele pentru care o companie americană a scos pe piață un costum pentru bebeluși dotat cu franjuri de mop pe picioare și coate, ideea fiind ca, atunci când copilul începe să meargă de-a bușilea, să curețe în felul acesta și podeaua.

”Dezvoltarea musculaturii” și ”menținerea unui mediu curat” sunt alte argumente folosite în strategia de marketing a companiei, care a scos aceste costume la vânzare mai întâi pentru 30 de dolari bucata, urcând apoi prețul la 40 de dolari, când produsul a început să se bucure de succes.

”Am vândut 100 astfel de costume în prima lună în care am lansat produsul”, spune Mike Parker, proprietarul site-ului BetterThanPants.com, care produce și comercializează produsul.

"Până acum, reacția clienților a fost foarte pozitivă, chiar dacă am primit și câteva e-mail-uri care criticau ideea”, adaugă acesta.

Franjurii de mop sunt făcuți din microfibre care absorb umezeala și au aderență la praf. Mike Parker s-a inspirat dintr-o emisiune tv japoneză în care erau prezentate cele mai ridicole invenții.

"Însă noi o facem pe bune. Este un produs practic și, până în prezent, foarte popular”, mai spune Mike Parker. 

×