x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Beyonce acuzată de ”PLAGIAT”. Vezi cine susține acest lucru

Beyonce acuzată de ”PLAGIAT”. Vezi cine susține acest lucru

09 Mai 2015   •   15:29
Beyonce acuzată de ”PLAGIAT”. Vezi cine susține acest lucru

Cântăreaţa americană Beyonce a fost acuzată de o vedetă pop din Serbia că i-ar fi copiat atât unele ţinute vestimentare, cât şi stilul, scrie ziarul 'Le Soir', care reproduce şi o serie de imagini prin care Jelena Karleusa îşi susţine afirmaţiile.

Interpreta blondă de 36 de ani observase de mai multă vreme o serie de asemănări, dar s-a decis să-şi facă publică nemulţumirea după ultramediatizata apariţie a celei numite 'Queen B' pe covorul roşu al Galei benefice de la Metropolitan Museum of Art 2015, unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului. Beyonce a ales pentru acea ocazie o rochie mulată, cu multe transparenţe, realizată de casa de modă Givenchy, la care a adăugat bijuterii marca Lorraine Schwartz.



Înfuriată, Jelena Karleusa a postat pe Instagram un fotomontaj comparativ, cu imagini proprii prezentate în paralel cu cele ale artistei americane, şi un mesaj adresat acesteia. 'Iată ce înseamnă originalitate. Ar trebui să încerci şi tu într-o zi', este sfatul dat de ea pentru Beyonce.



Presa internaţională care a prezentat ştirea aminteşte că Jena Karleusa a formulat critici similare, în urmă cu numai câtea luni, şi în legătură cu o altă celebritate a lumii mondene, vedeta de reality show Kim Kardashian.

×