x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bill Clinton în "The Hangover 2"

Bill Clinton în "The Hangover 2"

15 Noi 2010   •   11:52
Bill Clinton în "The Hangover 2"

Fostul preşedinte american Bill Clinton va putea fi văzut pe marile ecrane în 2011, în comedia "Hangover 2". El va avea o apariţie episodică, jucându-şi propriul rol, în această comedie care se filmează în Thailanda.

Scena în care apare fostul preşedinte american a fost turnată sâmbătă, la Bangkok., relatează  publicaţia people.com, preluată de Mediafax. Clinton s-a aflat în capitala Thailandei pentru a participa la o reuniune unde a susţinut un discurs despre energiile regenerabile.În continuarea acestui film ar fi trebuit să apară şi Mel Gibson, însă rolul său a fost în cele din urmă atribuit actorului Liam Neeson.

"The Hangover 2" îi va aduce din nou împreună pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha, care au interpretat în filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecaţi într-o călătorie plină de peripeţii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. În continuarea acestei comedii, care a avut un imens succes de casă - încasări de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial -, acţiunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura şi de această dată regia filmului.

Pelicula "The Hangover 2" va fi lansată pe marile ecrane pe 26 mai 2011.

×
Subiecte în articol: film