x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bo: Câinele de la Casa Albă

Bo: Câinele de la Casa Albă

12 Apr 2009   •   00:00
Bo: Câinele de la Casa Albă

Familia Obama are în sfârşit un câine, pe care l-a numit Bo şi care le-a fost oferit cadou celor două fiice ale preşedintelui american, Sasha şi Malia, de senatorul Ted Kennedy, relatează AFP.









Având o ghirlandă de flori în jurul gâtului - asemănătoare celor din Hawaii, insula unde Barack Obama şi-a petrecut mare parte din copilărie -, "câinele de apă portughez" are blana neagră şi lăbuţele albe.

Cotidianul, care profită de ocazie pentru a face o glumă, subliniază că "publicaţia care a dezvăluit (scandalul politic) Watergate deţine şi afacerea câinele".

Washington Post publică şi o altă fotografie în paginile interioare, în care este înfăţişat preşedintele american ţinând-o în braţe pe una dintre fiicele sale şi mângâind animalul. Câinele le-a fost prezentat "în urmă cu câteva săptămâni", în cadrul unei vizite surpriză la Casa Albă, povesteşte cotidianul.

Acesta este un "cadou" de la senatorul democrat de Massachusetts Edward Kennedy, fratele lui John Kennedy, preşedintele american asasinat în 1963, un apropiat al familiei prezidenţiale.

Potrivit Washington Post, Malia şi Sasha l-au numit pe căţel Bo, de la numele pisicii verilor lor.

În prima sa vizită la Casa Albă, Bo a "sedus familia prezidenţială", afirmă publicaţia americană, explicând că animalul a avut delicateţea de a nu "urina unde nu trebuie" şi de a nu "roade" mobilierul prezidenţial.

Pentru a evita orice încălcare de protocol, Bo a primit "lecţii de comportament" de la dresori recomandaţi de senatorul Kennedy.
Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin