x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună?

Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună?

09 Mai 2009   •   00:00
Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună?

Potrivit revistei americane In Touch, Brad Pitt (45 de ani) ar vrea să se despartă de frumoasa Angelina Jolie (33 de ani) şi să se impace cu fosta lui soţie, Jennifer Aniston (40 de ani). Brad s-a săturat de numeroasele certuri pe care le are acasă cu Angelina şi îşi caută alinarea alături de fosta soţie.



Mai mult, Brad şi Jen au fost surprinşi recent de paparazzii revistei purtând la gât două medalioane identice, pe care le cumpărase actriţa pentru ei, pe vremea când erau împreună.

De asemenea, prieteni de-ai lor spun că cei doi s-au întâlnit de nenumărate ori luna trecută, că au vorbit ore în şir la telefon şi că şi-au trimis sute de mesaje pe e-mail şi pe mobil.

"Brad i-a spus lui Jen ce simte pentru ea. I-a spus că s-a străduit ca relaţia cu Angelina să meargă, dar nu a reuşit", au susţinut prietenii comuni ai actorilor, care cred că împăcarea celor se va produce curând.

În cazul în care acest lucru se va adeveri, conform înţelegerii scrise dintre Angelina şi Brad, frumoasa actriţă poate să-i ceară sex-simbolului jumătate din avere şi custodia celor şase copii.

×
Subiecte în articol: magazin