x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Business-ul Ca$$a Loco

Business-ul Ca$$a Loco

de Miruna Mihalcea    |    24 Feb 2006   •   00:00
Business-ul Ca$$a Loco

Trei hip-hopperi cu stofa de afaceristi: Business-ul Ca$$a Locco / Filmul cu cele mai mari sanse la Oscar este in Romania: Brokeback Mountain / Mihaela de la Class a primit un Smart

VEDETE
Bogdan Muresan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha sunt baietii care fac spiritul Ca$$a Loco. Cu toate astea, dincolo de muzica si de produsul lor, Ca$$a Loco, baietilor le place sa se autodefineasca drept un "mic business": "Fiecare avem firma noastra, avem studio de inregistrari, organizam evenimente, producem artisti, facem spoturi publicitare si-asa mai departe. Noi suntem deja trei parteneri de afaceri".

ENTERTAINERI. Pe scurt, cam asta e definitia de ansamblu a celor trei. Pe larg, aria lor de preocupari, in prezent, se-nvarte, de exemplu, in zona Vatra Dornei. "Locurile ne sunt foarte dragi, motiv pentru care ne-a facut placere sa ne alaturam Festivalului Serbarile Zapezii de la Vatra Dornei." Totul a-nceput cu propunerea directorului artistic al festivalului, "un mosulet" pe nume Florin Lupancu. El s-a gandit ca daca tot baietii de la Ca$$a Loco sunt maestri intr-ale entertainment-ului in si mai ales, dupa spectacol, ar fi cei mai potriviti sa reprezinte imaginea evenimentului. Zis si facut! Asa ca turistii care vor sa experimenteze pe pielea lor o portie zdravana de distractie cu gazde precum Ca$$a Loco si invitatii - cele mai in voga trupe romanesti de pop, rock si dance - n-au decat sa se grabeasca, pentru ca Serbarile Zapezii de la Vatra Dornei se incheie la sfarsitul lunii februarie. Si cu ele, si discoteca in aer liber de la baza celei mai lungi partii din tara, precum si petrecerile after-hours cu aceiasi protagonisti si cu schiorii amatori de distractie la miez de noapte.

IN REST?! In februarie apare al doilea single de pe albumul lansat de Ca$$a Loco in noiembrie anul trecut, "Mergi blat". Iar unde pe la sfarsitul lui martie cei trei "parteneri de business" vor lansa primul artist produs in totalitate de Ca$$a Loco. Il cheama Mickey, are 24 de ani, canta hip-hop. "Tipu’ e absolut ok. N-are texte cu drogurile, cu baietasii de cartier. El e cu petrecerile si femeile", rad "producatorii".

"Suntem deja un business, facem totul ca la carte. Lumea ne iubeste pentru ca suntem buni entertaineri, fara figuri de vedete!" - Ca$$a Loco Cosmin Tudoran, Leonard Muha si Bogdan Muresan, trei parteneri de afaceri cu acte-n regula

×
Subiecte în articol: ca$$a loco loco ca$$a