x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CA-N TINEREŢE / Dragoste cu năbădăi la vârsta a treia

CA-N TINEREŢE / Dragoste cu năbădăi la vârsta a treia

de Adriana V. Paduraru    |    22 Noi 2008   •   00:00

Dragostea nu ţine cont de anii din buletin. Pasiunea se poate aprinde şi când eşti trecut bine chiar şi de cea de-a doua tinereţe.



Chiar dacă au trecut şi de a doua tinereţe, bătrânii au demonstrat încă o dată că dragostea nu ţine cont de vârstă
stockxpert.com



Exemplul cel mai elocvent este un chinez în vârstă de 81 de ani. Wu Jieqin, fost profesor de artă din Beijing, s-a căsătorit cu Jiang Xiaohui (58 de ani), într-o ceremonie ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Povestea lor de dragoste este cu atât mai interesantă cu cât cei doi “porumbei” s-au cunoscut pe internet. În plus, octogenarului nu i-a fost deloc uşor să se însoare cu aleasa inimii. Şi asta pentru că părinţii femeii (de 86, respectiv 85 de ani) s-au lăsat foarte greu convinşi că, deşi are 81 de ani, viitorul ginere este încă în putere.  

Prima dragoste

Chester Locke, din Marea Britanie, a stat 40 de ani departe de prima sa dragoste, Christine Orchard, pe care a lăsat-o însărcinată pe când aveau 16 ani. Părinţii fetei i-au interzis atunci să o mai vadă şi au crescut-o pe micuţa Tracy ca şi când ar fi fost a lor. Când Tracy a aflat de povestea părinţilor săi naturali a plecat în căutarea tatălui. “Intenţia mea a fost ca el să-şi cunoască nepoţii”, a declarat femeia. Însă s-a întâmplat mai mult decât atât. Chester şi Christine n-au încetat niciodată să se iubească, iar când s-au regăsit n-a mai fost decât un pas până la cererea în căsătorie, informează Ananova. Cei doi britanici urmează să se căsătorească la sfârşitul anului. Tot la prima dragoste a revenit şi un bătrân din Malayezia, care s-a recăsătorit cu prima soţie la 53 de ani după pronunţarea divorţului. Zakaria Seman (71 de ani) şi Essah Mat Yamin (69 de ani) s-au căsătorit pentru prima oară în 1952, la vârstele de 15, respectiv 13 ani, dar au divorţat trei ani mai târziu, informează Agerpres. Dragostea lor s-a reaprins după 53 de ani, când s-au întâlnit la casa singurului lor copil. Septuagenarul n-a rezistat şi şi-a cerut fosta soţie de nevastă, aceasta declarându-se încântată de idee. În cele peste cinci decenii, Zakaria Seman a mai fost căsătorit de două ori, în timp ce Essah Mat Yamin a avut nu mai puţin de cinci căsnicii.

DIVORŢ ÎN STIL ITALIAN
La venerabila vârstă de 91 de ani, un italian îşi acuză soţia că are un amant şi cere divorţul. Femeia, în vârstă de 60 de ani, deşi este de acord cu separarea, vrea în schimb pensie alimentară şi casa din care a fost deja evacuată, informează Agerpres. După un mariaj ce a durat 19 ani, cei doi (al căror nume nu a fost dat publicităţii) au început să se acuze reciproc de infidelitate. Pentru că nici unul dintre ei nu cedează în ceea ce priveşte pretenţiile, scandalul urmează să fie soluţionat de Tribunalul de la Neapole în luna martie, bătrânul invocând motive de sănăntate.

Cu îngrijitoarea, pe banii concubinei

Un italian de 77 de ani fura banii concubinei românce infirme pentru a fugi cu îngrijitoarea tot româncă. Potrivit Agerpres, după 10 ani de convieţuire liniştită, la un moment în care se pregătea pentru organizarea nunţii, femeia a avut o problemă medicală şi a orbit. Având nevoie de o îngrijitoare, ea a optat pentru o conaţională. După ce s-a lăsat convinsă să vândă nişte terenuri, femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a avut neplăcuta surpriză de a afla că soţul şi îngrijitoarea (35 de ani) au fugit în lume cu banii ei. Românca, de 54 de ani, a făcut plângere împotriva bătrânului pentru însuşire abuzivă.

×
Subiecte în articol: magazin