x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cameron Diaz: „Justin Timberlake este un ciudat”

Cameron Diaz: „Justin Timberlake este un ciudat”

01 Apr 2011   •   13:19
Cameron Diaz: „Justin Timberlake este un ciudat”
Sursa foto: /REUTERS

Cameron Diaz are un stil destul de neobişnuit în a-şi lăuda fostul iubit, cu ocazia reîntâlnirii lor, de această dată pentru marele ecran, în producţia „Bad Teacher”. Actriţa, care a avut o relaţie de trei ani cu Justin Timberlake, încheiată în 2006, spune despre acesta că este extrem de ciudat şi bizar, însă adaugă că ei doi „întodeauna am râs bine împreuna”.

„Justin şi cu mine întotdeauna am avut parte de un râs bun împreună, şi acum, am făcut un film împreună unde am avut această ocazie. Cu siguranţă nu exista nimeni altcineva mai potrivit pentru acest rol. Justin este un comediant genial”, a spus Diaz, citată de showbizspy.com. „Am ţintit către cea mai bună persoană care ar fi putut lua acest rol, şi s-a întâmplat ca acestă să fie chiar el. Şi e bun într-adevăr. Este cu adevărat ciudat în filme. Este atât de bizar şi amuzant. Spun asta cu mare respect pentru personajul său şi pentru munca pe care a făcut-o”, a mai adăugat Diaz.

Actriţa are, în prezent, o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Acest lucru nu o împiedică, însă, să vorbească deschis despre obiceiurile sale sexuale. Recent, Diaz a făcut o declaraţie surprinzătoare pentru unii, spunând că adoră să vadă filme porno la hotel şi apreciază foarte mult discreţia personalului hotelier.

„Bad Teacher” va avea premiera în vara acestui an, ajungând în România la începutul lunii iulie 2011.

×
Subiecte în articol: film Justin Timberlake cameron diaz