x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Campionatul Indoor de sărituri cu paraşuta

Campionatul Indoor de sărituri cu paraşuta

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    29 Ian 2008   •   00:00
Campionatul Indoor de sărituri cu paraşuta

Hotelul Tropical Islands din Brand, localitate situată la sud-est de Berlin (Germania), este gazda Campionatului Mondial Indoor de sărituri cu paraşuta. Spor­tivul din imagine a sărit de pe acoperişul clă­di­rii, aflat la o înălţime de 104 metri.

Hotelul Tropical Islands din Brand, localitate situată la sud-est de Berlin (Germania), este gazda Campionatului Mondial Indoor de sărituri cu paraşuta. Spor­tivul din imagine a sărit de pe acoperişul clă­di­rii, aflat la o înălţime de 104 metri. Deşi iniţial clă­di­rea a fost destinată companiei aeronautice CargoLifter, după declararea insolvabilităţii acesteia, construcţia a fost reamenajată de un investitor malaie­zian, ca un loc numai bun de petrecut vacanţe “exotice”, cu lagune, cascade şi grădini pline cu flori.

 

După 67 de ani - Şi-a regăsit inelul de logodnă

O bătrână din Marea Britanie şi-a regăsit inelul de logodnă pe care-l aruncase acum 67 de ani, informează The Sun. Violet Booth s-a certat cu logodnicul său, Sa­mu­el, dintr-o nimica toată. De furie a aruncat inelul cu diamant şi de atunci l-au tot căutat fără vreo şansă de izbândă. A trebuit să treacă 67 de ani pentru ca bătrâna să-şi pună din nou pe deget pre­ţi­oa­sa bijuterie. Nepotul femeii a utilizat un detector de metale şi, după doar două ore, a scos la su­pra­faţă inelul. “A fost incredibil. Nu voi uita niciodată privirea bu­ni­cii când i-am înmânat inelul. Bunicul meu a murit acum 15 ani, iar această bijuterie îi stârneşte multe amintiri plăcute”, a declarat Leighton Boyes (33 de ani).

 

Retras - N-a ieşit din casă 30 de ani

Scoţianul Duncan Gibb (49 de ani) a murit atunci când a ho­tă­rât să iasă din casă pentru prima dată după 30 de ani petrecuţi între pa­tru pereţi. Bărbatul suferea de ata­curi de panică şi depresie încă din adolescenţă, informează The Telegraph, în urma unei altercaţii pe care o avusese cu prietenii de joa­că. De atunci a refuzat să mai iasă din casă. Mama sa chiar a fost surprinsă când şi-a văzut fiul ie­şind din casă după 30 de ani, fără să dea vreo explicaţie. Poliţiştii i-au găsit cadavrul, însă acesta nu pre­zen­ta semnele unei morţi violente.

 

Deţinut Star Wars - Şi-a schimbat numele în Obi-Wan Kenobi

Un puşcăriaş din Wakefield (Marea Britanie), închis pe viaţă, şi-a schimbat numele în Obi-Wan Kenobi, informează Daily Mirror. Fan înrăit al seriei “Star Wars”, tânărul de 27 de ani, pe numele său adevărat Daniel House, a fost condamnat în 2001, după un atac sângeros cu un cuţit asupra unei femei din Yeovil, Somerset. Pentru că nu are şanse să fie vreodată eliberat condiţionat, deţinutul a fost lăsat să-şi “decoreze” celula cu suveniruri din filmul său preferat.

 

Cauze - Un infarct l-a răpus pe Ledger

Moartea lui Heath Ledger nu ar fi fost provocată de o supradoză, ci a survenit în urma unui infarct, ipoteză susţinută de faptul că ni­ve­lul de medicamente descoperit în organismul acestuia era prea mic pentru a-l ucide, informează telegraph.co.uk. Site-ul tmz.com ci­tează sur­se “implicate în ancheta” care spun că actorul de 28 de ani ar fi murit din cauza unui in­farct. Aceste surse spun că nivelul de medicamente din organismul lui Ledger era prea mic pentru a pro­voca decesul. Rezultatele prelimi­na­re ale autopsiei au fost conside­ra­te insuficiente pen­tru determi­na­rea cauzelor de­ce­sului actorului, fiind necesare teste suplimentare, care vor mai dura câteva zile.

×
Subiecte în articol: magazin