x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cantece cu Banica

Cantece cu Banica

de Cristina Ologeanu    |    22 Dec 2005   •   00:00
Cantece  cu Banica

Seriale, emisiuni, muzica si filme animate

Seriale, emisiuni, muzica si filme animate

Vineri, fetele Bune si nebune isi iau costumasele de Craciunite si se duc la munte unde se tin de... farse. In Ajunul Craciunului, incepand cu ora 12:30, telespectatorii Pro TV vor avea parte de o editie speciala a emisiunii Tu esti, tu castigi!. Adrian Tapciuc si echipa sa vor scoate din desaga Mosului premii pentru toti participantii la concurs si probe mai amuzante ca de obicei.

CONCERT. Surpriza muzicala pe care Pro TV-ul o va aseza sub bradul telespectatorilor sai, incepand cu ora 23:30, va fi concertul Duete de Craciun cu Stefan Banica Jr. Ii vor fi alaturi Andra, Loredana, Gil Dobrica, 3 Sud Est si multi altii. O ora si jumatate de muzica, spectacol, dans si sentimente curate pe ritmuri de rock’n’roll.

DISTRACTIE. Atat in ajun, cat si in prima zi de Craciun, locatarii de La bloc au pregatit telespectatorilor o tolba plina de... nebunii. Si cei de la Vacanta Mare au pus tara la cale pentru seara Craciunului. De la ora 20:15, Mugur Mihaiescu, mai precis Jay Leno mioritic, are invitati pestriti din lumea celebritatilor Romaniei, care trebuie sa recite Mosului cate o poezie cum stiu ei mai bine. Din emisiune nu pot lipsi urarile politice, dar pline de substanta ale presedintelui Basescu si ale lui Marko Bela.

FILME. In prima zi de Craciun, de la ora 11:00, micutii telespectatori ai Pro TV pot urmari intamplarile prin care trece capcaunul Shrek, intr-un film care a revolutionat istoria desenului animat. Luni, 26 decembrie, de la ora 11:00, aveti intalnire cu Scooby Doo. Si tot luni, de la ora 15:00, puteti fi martorii celui mai teribil razboi care a existat vreodata: cel dintre Caini si pisici. Iar de la ora 17:30, va veti intalni cu Jack Frost (Michael Keaton) in emotionanta poveste a unui baietel care isi pierde tatal, insa pentru ca isi doreste atat de mult sa-l vada, acesta se intrupeaza intr-un om de zapada.

ACASA TV
Si postul Acasa TV isi pune haine de sarbatoare. Vineri, 23 decembrie, de la ora 17:30, emisiunea Povestiri adevarate vine in editie speciala in care vor fi prezentate imagini inedite din spatele camerelor de luat vederi si din caravanele primei telenovele romanesti, Numai Iubirea. Tot vineri, de la 22:30, este programat un "best of" al emisiunii Lori.

BUCATARIE. In Ajunul Craciunului, Acasa TV le ofera telespectatorilor, de la 18:15, comedia romantica Baby Boom cu Diane Keaton. De la 20:30, postul difuzeaza Concertul de Craciun de la Vatican, 2005. In prima zi de Craciun, de la ora 12:00, Cristina Cioran prezinta o editie speciala a emisiunii Acasa in bucatarie ai carei invitati vor fi grupul Acapella, Bianca Brad, bucatarul Gabriel Maxim si... Mosul.

ALT ROL. Tot duminica, de la 16:30 fanele lui Ricky Martin se vor bucura sa-si intalneasca idolul, invitat la emisiunea Otro Rollo. Superstarul va vorbi despre noul album, "Life", si despre turneul mondial care a inceput la 15 noiembrie in Mexic si care va continua in America Latina, SUA si in Europa, in urmatorii doi ani. Povestirile adevarate de la ora 17:30 sunt dedicate iubirii si cuplurilor celebre.

×