x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cataline celebre

Cataline celebre

16 Dec 2004   •   00:00

MAGAZIN
Pe langa frumusete si celebritate, cele zece femei prezentate mai jos mai au ceva in comun: prenumele. Catherine, Cat, Kate - mai pe romaneste... Catalina.
ADRIANA PADURARU

Catherine Zeta-Jones - "Cel mai frumos om din lume"
Kate Hudson a mostenit-o pe mama sa, Goldie Hawn
Cate Beckinsale era o anonima pana la "Pearl Harbour"
Katie Holmes a devenit celebra cu "Dawson’s Creek"
Cat Deeley a intrat in topul frumusetilor FHM
Nu puteam sa incepem aceasta trecere in revista a "Catalinelor" frumoase si celebre fara a o mentiona pe CATHERINE ZETA-JONES. Desi a devenit mama a doi copii, sotia nu mai putin faimosului Michael Douglas arata "super". Ca dovada si decernarea titlului de "Cel mai frumos om din lume" de catre revista People. Daca va intrebati de unde vine "Zeta", va spunem noi: de la vasul pe care naviga bunicul ei.

KATE MOSS, celebrul fotomodel, intra si ea in galeria "Catalinelor". Din pacate, in ultimul an ea nu a mai "bucurat" ochii barbatilor pentru ca a trebuit sa aiba grija de fiica sa, Lola. Printre casele de moda pentru care a "defilat" se numara Gucci, Chanel sau Versace.

Continuam lista cu o alta KATE HUDSON. Actrita provine dintr-o familie de artisti: actrita Goldie Hawn si muzicianul Bill Hudson. In anul 1998 a debutat in cinematografie cu pelicula "Desert Blue". Alte filme in care a jucat: "How to Lose a Guy in 10 Days", "Raising Helen" sau "Alex and Emma".

KATIE HOLMES se incadreaza si ea la "Cataline". Nascuta la 18 decembrie 1978, Katie a primit un rol chiar de la prima auditie, in filmul "The Ice Storm". Printre alte pelicule in care si-a pus amprenta se numara: "First Daughter", "Abandon" sau serialul "Dawson’s Creek".

Nu puteam sa o omitem din aceasta prezentare pe KATE WINSLET. Si ea provine dintr-o familie de actori de teatru (Roger si Sally). La 17 ani a avut primul rol major in pelicula "Heavenly Creatures". Au urmat: "Sense and Sensibility", "Titanic", "Quills" (unde a interpretat rolul cameristei Marchizului de Sade).

Continuam cu KATE BOSWORTH. Actrita cu un ochi caprui si cu celalalt albastru a debutat in 1998, in "The Horse Whisperer". In filmul "Blue Crush" a interpretat rolul unei surferite. "A fost cea mai grea experienta prin care am trecut", a declarat ea pentru numarul din luna august a revistei Film Monthly.

CATHERINE BELL este si ea o "Catalina". Pana sa ajunga la Hollywood a calatorit aproape prin toata lumea. S-a nascut in Londra, apoi s-a mutat in Los Angeles. Au urmat Japonia, unde a avut contracte ca manechin si Mexic unde a aparut in reclame. In 1992 a fost dublura actritei Isabella Rossellini in filmul "Death Becomes Her". Ultima pelicula in care a aparut este "Bruce Almighty" (2003).

In urma cu cativa ani cand spuneai KATE BECKINSALE, toata lumea intreba "Care Kate Beckinsale?". Dar de cand cu "Pearl Harbour", lucrurile s-au schimbat. A jucat-o pe Ava Garner in "The Aviator", iar pentru anul viitor are semnate trei contracte: "Underworld", "Tiptoes" si "Rain Falls".

CAT DEELEY (Catherine) s-a nascut in Birmingham. A fost descoperita la 14 ani de o agentie de fotomodele. Apoi a imbinat meseria de manechin cu cea de prezentator tv la MTV si iTV. In anul 2001 a fost clasata pe locul sapte in topul celor mai sexy femei din lume, clasament alcatuit de FHM.

Incheiem trecerea in revista a "Catalinelor" cu CATE BLANCHETT. Actrita de origine australiana a primit pentru rolul din "Elizabeth" un Glob de Aur, un premiu al Academiei Britanice de film si o nominalizare la Oscar. Dupa ce a jucat-o pe Galadriel in "Stapanul inelelor", Cate a ajuns in "Rai", pelicula premiata de Festivalul de la Berlin.
×
Subiecte în articol: kate