x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ce purtăm în noaptea de Revelion

Ce purtăm în noaptea de Revelion

de Adriana V. Paduraru    |    18 Dec 2009   •   00:00
Ce purtăm în noaptea de Revelion
Sursa foto: /Foto: Debenhams

Să ne simţim ca pe covorul roşu.



Cu siguranţă aveţi deja în minte întrebarea "Cu ce să mă îmbrac de Revelion?". Vă venim în ajutor şi vă facem nişte propuneri care sunt în ton cu tendinţele sezonului. Se poartă culorile agresive şi accentele intense şi strălucitoare combinate cu formele specifice anilor '80. Acest deceniu al opulenţei este exprimat prin accentuarea umerilor, rochii conice şi folosirea fermoarelor, a aplicaţiilor şi ornamentelor accentuate de culori electrice, precum fuchsia, neon şi nuanţe puternice de galben citric.

Rochiile cu un singur umăr şi lungi până în podea, rochiile cu aplicaţii în jurul gâtului sau din materiale somptuoase vor asigura o apariţie senzaţională, sofisticată şi seducătoare.

INFO


"RETURN TO RA"... ÎN INDIA. Nici nu s-au încheiat bine ecourile Festivalului Bucharest Fashion Week, că designerul Cătălin Botezatu (foto) a făcut senzaţie şi în India. Creatorul de modă a fost invitatul special al festivalului de modă India Couture Week, eveniment ce a avut loc, recent, la New Delhi. Organizatorii l-au invitat să-şi prezinte noua colecţie haute couture "Return to Ra". În cadrul vizitei în capitala Indiei, Cătălin s-a întâlnit cu mai mulţi reprezentanţi ai industriei de film de la Bollywood pentru a discuta viitoare colaborări. De asemenea, îl aşteaptă, în curând, noi prezentări la Innsbruck şi la New York.
 
GENŢI GUCCI, INSPIRATE DE "SNOWMAN ÎN AFRICA". După succesul "Tattoo Heart Collection", Gucci "recidivează". Celebra casă de modă italiană, în parteneriat cu UNICEF, a lansat, recent, o nouă colecţie de genţi. De data aceasta, poşetele şi accesoriile au fost inspirate din cartea pentru copii "Snowman în Africa", ilustrată de Michael Roberts. O parte din banii proveniţi din vânzarea produselor urmează să fie donaţi în folosul copiilor afectaţi de virusul HIV, informează site-ul unicef.org. Colecţia conţine un număr limitat de produse şi e disponibilă până la 31 decembrie 2010. Obiectele amintite se găsesc în peste 200 de magazine Gucci din peste 20 de ţări şi, de asemenea, sunt "expuse" şi pe site-ul oficial al renumitei case de modă, www.gucci.com. (Cătălina Iancu)
 

×
Subiecte în articol: life & style