x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cele mai "bune" actrite de SF

Cele mai "bune" actrite de SF

25 Noi 2004   •   00:00

MAGAZIN

Angelina Jolie - Lara Croft, posesoarea "trupului perfect"

Filmele stiintifico-fantastice ne atrag nu numai prin scenariu sau efecte speciale. Si protagonistele au farmecul lor. Iata un top cinci al celor mai sexy actrite de SF.
ADRIANA PADURARU

Click pentru a mari imaginea
Prima in clasament este ANGELINA JOLIE, alias Lara Croft din "Tomb Raider". Dupa ce revista "Vogue" a declarat-o drept posesoarea trupului perfect, realizatorii jocului video inspirat din film au decis sa mai retuseze putin personajul principal, pentru a nu-i crea neplaceri actritei. Rolul care a consacrat-o pe fiica celebrului Jon Voight a fost supermodelul Gia Carangi, din productia "Gia".

ALYSSA MILANO ocupa pozitia a doua. Fetita din "Ci-ne-i seful" s-a transformat intr-o femeie atragatoare care a "fermecat" publicul prin intermediul serialului "Charmed", alaturi de surorile sale vrajitoare interpretate de Shannen Doherty si Holly M. Combs. Actrita a debutat la numai 8 ani, in filmul "Annie", iar printre premiile primite se numara trei trofee "Youth in Film" pentru rolul din "Cine-i seful".

Pe locul trei se claseaza SARAH MICHELLE GELLAR, nimeni alta decat Buffy, "spaima vampirilor". Nascuta la 14 aprilie 1977, actrita si-a inceput activitatea din copilarie, ca fotomodel. In aceasta calitate a aparut in peste 100 de reclame. In cea de-a saptea arta a debutat in anul 1983, cu rolul Jennifer Bianchi din serialul "An Invasion of Privacy".

O urmeaza in clasament GILLIAN ANDERSON. Va amintiti, desigur, de agentul Scully din "Dosarele X". In adolescenta a cochetat si cu muzica. Fiind iubita unui punker, ea a cantat alaturi de trupa acestuia. Dupa petrecerea de absolvire a liceului, a fost arestata pentru ca a incercat sa lipeasca yalele de la usile institutiei de invatamant de care tocmai "scapase".

Ultimul loc al topului este ocupat de CARRIE-ANNE MOSS. Actrita din "Matrix" a castigat recent premiul "Cea mai buna actrita in rol secundar" pentru rolul Natalie din "Mememto" la festivalul "West Independent Spirit Awards". Canadiana de origine, Moss s-a mutat in Europa la varsta de 20 de ani cu scopul de a-si dezvolta o cariera in modeling. Debutul in actorie a avut loc in 1991, in serialul "Dark Justice", unde a interpretat rolul Tara McDonald.
×