x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cele mai vizualizate 10 videoclipuri pe Youtube în 2012 (VIDEO)

Cele mai vizualizate 10 videoclipuri pe Youtube în 2012 (VIDEO)

18 Dec 2012   •   17:23
Cele mai vizualizate 10 videoclipuri pe Youtube în 2012 (VIDEO)
Sursa foto: LIONEL BONAVENTURE / AFP

YouTube a dezvăluit marţi dimineaţa care au fost cele mai vizualizate 10 videoclipuri în 2012, în listă fiind un singur clip neprofesionist, potrivit The Wall Street Journal.

"Sunt tot mai multe persoane care învaţă cum se creeze videoclipuri care să facă numeroase vizualizări pe Youtube. Sunt companii care investesc milioane de dolari pentru astfel de videoclipuri", a spus Kevin Allocca, manager la Youtube.

Singurul clip din 2012 care nu este profesionist şi care a strâns numeroase vizualizări este "Facebook Parenting", care este cu un tată care împuşcă laptopul fiicei lui după ce aceasta a scris online remarci negative despre el.

În 2012, cel mai vizualizat videoclip a fost "Gangnam Style" al rapperului Psy.

Cele mai vizualizate 10 videoclipuri în 2012 sunt:

1. PSY – "Gangnam Style"2. Walk off the Earth - "Somebody that I used to know
"3. Kony 20124. "Call Me Maybe" by Carly Rae Jepsen - Feat. Justin Bieber, Selena Gomez, Ashley Tisdale5. Epic Rap Battles – Obama vs. Romney6. A Dramatic Surprise On a Quiet Square7. Why You Asking All Them Questions?8. Dubstep Violin - Lindsey Stirling "Crystallize"9. Facebook Parenting10. Felix Baumgartner's supersonic freefall (Saltul istoric pentru Felix Baumgartner: Aventurierul aerului a depăşit viteza sunetului şi a stabilit două recorduri mondiale)×