x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cerul şi stelele văzute din cadă

Cerul şi stelele văzute din cadă

de Adriana V. Paduraru    |    20 Iun 2008   •   00:00
Cerul şi stelele văzute din cadă

Modelul Maiko Hata ne demonstrează că putem aduce cerul la noi în baie. La show-ul internaţional de jucării ce are loc la Tokyo, Maiko a prezentat noul "Homestar Spa" – un planetarium rezistent la apă în care ne putem relaxa în timp ce privim stelele



Modelul Maiko Hata ne demonstrează că putem aduce cerul la noi în baie. La show-ul internaţional de jucării ce are loc la Tokyo, Maiko a prezentat noul "Homestar Spa" – un planetarium rezistent la apă în care ne putem relaxa în timp ce privim stelele

NEW YORK - O vestă de pe Titanic, scoasă la licitaţie
O vestă de salvare de pe Titanic va fi scoasă la licitaţie la sfîrşitul lunii iunie, la New York, a anunţat Casa Christie’s. Vesta, aproape intactă, pătată şi puţin ruptă, a fost găsită de un fermier, John James Dunbar, pe ţărmul Halifax, după ce vaporul s-a scufundat acum 96 de ani, lîngă Grand Banks, Newfoundland. Christie’s, care a evaluat vesta de salvare la o sumă cuprinsă între 60.000 şi 80.000 de dolari, a mai vîndut un obiect de acelaşi tip anul trecut, la Londra, pentru 119.000 de dolari. Gregg Dietrich, de la Casa Christie’s, a spus că obiectele care au legătură cu Titanic sînt încă foarte căutate, pentru că tragedia a fost atît de mare şi pentru că a constituit una dintre ştirile de interes mondial.

TRASEU - O bicicletă furată la Paris, în România
O bicicletă de închiriat furată de la Paris a fost găsită de un fotograf francez în timpul unei excursii în România, într-un sat din zona Braşov, informează Rompres. Francezul a recunoscut imediat bicicleta Velib, proprietate a serviciului parizian de închirieri. Purtătorul de cuvînt al corporaţiei JC Decaux (finanţatoarea programului de închirieri) a declarat că s-a mai întîmplat să găsească biciclete în afara Parisului, însă niciodată la o asemenea distanţă.

INVAZIE - Termitele, inamicul soldaţilor germani
Soldaţii germani aflaţi în Uzbekistan se confruntă cu un adversar redutabil: termitele. Invazia acestora ameninţă să provoace prăbuşirea pistei de aterizare sau un scurtcircuit în echipamentele electronice, informează Rompres. "Termitele au infestat 200 ha de teren din aeroport, pătrunzînd inclusiv sub pista din beton, ceea ce ar putea provoca o prăbuşire cînd avioane grele aterizează", a declarat Oloviddin Hamroyev, profesor la Institutul zoologic la ţării. Cu toate acestea, administraţia aeroportului nu dispune de 116.000 de euro, fondurile necesare pentru exterminarea insectelor.

INVENŢIE - Maşina de spălat care ajută la slăbit
Doriţi să faceţi fitness şi în acelaşi timp să vă spălaţi rufele, fără a mai consuma energie electrică? Dacă da, atunci puteţi folosi invenţia unui licean din GuangDong, China. El a pus la punct un sistem simplu: o maşină de spălat şi o bicicletă. Aparatul funcţionează doar prin energia furnizată de cel care pedalează, informează Rompres. Tînărul a precizat că, pentru o spălare completă a rufelor, utilizatorul trebuie să pedaleze aproximativ o oră şi jumătate.

×
Subiecte în articol: magazin