x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Charlize Theron a mers prima oară la sală

Charlize Theron a mers prima oară la sală

de Adriana V. Paduraru    |    10 Ian 2008   •   00:00

Deşi are un trup de invidiat, actriţa Charlize Theron a recunoscut că nu a încercat până acum o sală de gimnastică. Ea a declarat că-şi păstrează vitalitatea practi­când alpinismul sau mergând pe bi­cicletă.

Deşi are un trup de invidiat, actriţa Charlize Theron a recunoscut că nu a încercat până acum o sală de gimnastică. Ea a declarat că-şi păstrează vitalitatea practi­când alpinismul sau mergând pe bi­cicletă. Totuşi, ea a cedat ru­găminţilor prietenelor sale şi a încercat... marea cu degetul. “Am mers la o sală mai mult pentru a socializa. Ne-am distrat şi am râs mai mult decât am făcut gimnastică”, a menţionat actriţa.

 

Bono a creat  tricouri... caritabile

Liderul trupei U2, Bono, a creat o ediţie limitată de tricouri care urmează să fie vândute în scopuri caritabile. Veniturile realizate în urma comercializării acestora vor fi destinate unor familii sărace de fermieri africani. Tricourile vor fi  vândute şi în cadrul societăţii Edun, patronată de Bono şi de soţia sa, Ali Hewson, din 2005.

 

Elle Macpherson l-a părăsit pe Bryan Adams

Deşi avea lângă el una dintre cele mai frumoase femei din lume – topmodelul Elle Macpherson –, Bryan Adams n-a rezistat ten­ta­ţiilor unei Bond Girl – Caterina Mu­rino. Un apropiat al cuplului a de­clarat pentru ziarul britanic News of the World că, după ce au apărut poze cu cei doi, Macpherson i-a spus adio rockerului, fără a avea prea multe regrete. 

×
Subiecte în articol: star news