x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Clanu’ Sprănceană

Clanu’ Sprănceană

19 Oct 2007   •   00:00

Incepănd de joi, 18 octombrie, ora 20:30, telespectatorii Antenei 1 vor avea bucuria să intămpine in casele lor un serial original şi foarte amuzant:

Prima tragi-comedie tv din Romănia, la Antena 1

Incepănd de joi, 18 octombrie, ora 20:30, telespectatorii Antenei 1 vor avea bucuria să intămpine in casele lor un serial original şi foarte amuzant: "Clanu’ Sprănceană", povestea a două familii extrem de pitoreşti, una de ţigani, cealaltă de romăni, a căror invecinare intr-un duplex de lux dă naştere la situaţii de tot răsul, punănd, in acelaşi timp, probleme cu care se confruntă orice om din Romănia zilelor noastre.

Convieţuire. Produs de Andy Lupu şi Eugen Oprina, scris şi regizat de Andy Lupu, "Clanu’ Sprănceană" e prima tragi-comedie tv din Romănia, in care este infăţişată cu mult umor, realism şi detalii absolut ilare una dintre cele mai serioase probleme din societatea romănească: convieţuirea romănilor cu ţiganii. Una dintre marile surprize care ii aşteaptă pe telespectatorii Antenei 1 in acest serial este aceea că... şi pentru romi convieţuirea cu majoritarii poate fi o problemă!

Pentru a reda căt mai nuanţat şi fidel această imbinare intre comedie şi drama tipică vieţii reale, producătorii au alcătuit o distribuţie din actori aleşi pe... sprănceană! Nume cunoscute şi indrăgite precum Marius Bodochi, Nicole Duţu, Adrian Păduraru, Aurelian Temişan, actriţe de prima mănă precum Cătălina Murgea sau Maria Teslaru, tineri talentaţi ca Xenia Grigore, Kana Hashimoto sau Ana Odagiu. Iar dacă unul dintre personajele principale, vărul Pacino, va părea cunoscut telespectatorilor, mai ales cănd il vor vedea cu chitara in mănă... nu va fi o intămplare: acesta fiind interpretat de Mihai Mărgineanu, ale cărui melodii de succes precum "Mă iubeşte femeile" sau "Paraschivo" vor putea fi auzite pe parcursul episoadelor serialului.

In oglindă. Familiile care reprezintă cele două etnii in noul serial de la Antena 1 sunt familia Pop şi, desigur, clanul Sprănceană. Povestea incepe cănd inginerul constructor Lucian Pop, interpretat de Adrian Păduraru, se mută cu familia intr-un cartier de vile construite "in oglindă", adică lipite două căte două. Spre marea oroare a lui Lucian, care a devenit rasist in urma unei experienţe neplăcute, in vila de alături se mută un intreg clan de ţigani, condus de cunoscutul interlop Toni Sprănceană, Marius Bodochi.

×
Subiecte în articol: sprănceană cover story