x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Colecţionara de…coliere

Colecţionara de…coliere

de Adriana V. Paduraru    |    18 Ian 2008   •   00:00

Oana Frigescu, prezentatoarea ştirilor sportive de la TVR 2, are o colecţie impresionantă de coliere.

Oana Frigescu, prezentatoarea ştirilor sportive de la TVR 2, are o colecţie impresionantă de coliere. “Microbul” l-a prins dintr-un moft. Pentru că dorea să fie diferită de colegele sale de clasă şi la uniformă nu putea renunţa, Oana a ajuns la concluzia că accesoriile sunt exact acel “ceva” de care avea nevoie pentru a se simţi specială în fiecare zi. A început cu brăţările colorate, apoi a adăugat şi colierele, pentru a se asorta mai uşor.

 

“Încet-încet mi-am dat seama că îmi plac tot mai mult colierele, iar banii mei erau păstraţi doar pentru achiziţionarea lor”, spune Oana. Şi de la un simplu moft s-a ajuns la o adevărată colecţie cu 200 de şiraguri. “Am dintre cele mai variate: din pietre, din lemn, din sticlă, perle, strasuri, scoici, la baza gâtului sau coliere care se învârt în jurul gâtului, toate culorile, fără excepţie. Am însă şi din aur şi argint, cu swarovski şi briliante. În timp am învăţat să îmi educ gusturile şi să optez doar pentru coliere care să poată face diferenţa şi care să schimbe practic o ţinută”, a menţionat vedeta TVR 2. Şi o dată cu pasiunea ei, au scăpat şi amicii de “chinul” alegerii cadoului potrivit: “Prietenii mei s-au folosit de orice prilej pentru a-mi oferi un şirag. Şi chiar s-au declarat încântaţi că înainte de aniversări n-au mai fost nevoiţi să găsească răspunsul la întrebarea: «Care ar fi cadoul perfect pentru Oana?»“.

 

ATIPIC. Unul dintre cele mai dragi coliere pe care l-a purtat, care de altfel şi e atipic, este o ghirlandă de flori pe care a primit-o în timpul unei vacanţe în Insulele Mauritius. “Mirosul florilor era pur şi simplu îmbătător. De aici mi-a încolţit în minte ideea de a concepe, în viitor, nişte coliere parfumate”, a mai spus Oana.

Deşi colecţia este impresionantă, Oana nu are probleme în a se decide pe care să-l poarte: “Când mă îmbrac lejer, jeans sau fustă şi maiou alb, asortez de fiecare dată un colier cu pietre mari, şlefuite rotund, dar în culori tari. Însă atunci când vreau să dau o notă de eleganţă unei ţinute, optez pentru un colier din perle sau unul din aur alb. Am observat însă că privirile celor din jur sunt atrase întotdeauna de co­lierele co­­lorate, care fac ade­vă­rate furori”.

 

Coral... decolorat

Într-una din vacanţele sale, în Mauritius, Oana a fost atrasă de un colier din coral. Deşi a fost sfătuită de personalul hotelului la care era cazată să nu cumpere nimic de pe plajă, vedeta TVR 2 n-a putut rezista tentaţiei. Iar la prima ploaie fără umbrelă, minunatul coral şi-a lăsat culoarea pe bluza Oanei.

 

“Acum îmi plac colierele mai finuţe şi aleg unul opulent doar dacă mă inspiră ­modelul sau culorile pentru o anumită ţinută”

×
Subiecte în articol: oana vedete coliere