x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Colin Farrell are burtă şi chelie!

Colin Farrell are burtă şi chelie!

17 Mar 2011   •   14:20
Colin Farrell are burtă şi chelie!

Colin Farrell, unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, a făcut o alegere surprinzătoare cel puţin pentru fani. Şi-a "lăsat" burtă şi chelie. Dar fanele nu ar trebui să se îngrijoreze prea mult, aspectul său fiind doar temporar, pentru următorul său rol în comedia "Horrible Bosses".

E adevărat că rolurile pe care le-a făcut actorul irlandez până acum nu au reuşit să îl scape de etichetele de "frumuşel" şi "bad boy" care i-au fost atribuite mai mult sau mai puţin involuntar, aşa că această schimbare temporară ne face să credem că el înceacă să îşi revitalizeze cariera, dorind să-şi dovedească talentul actoricesc. 

Dacă, într-adevăr aşa stă treaba, Colin Farrel nu este primul actor care apelează la astfel de "trucuri" pentru a-şi reîmprospăta cariera. În 2007, Tom Cruise se confrunta cu o scădere a popularităţii printre agenţii de casting, aşa că, un an mai târziu, el a acceptat să joace rolul lui Les Grossman în "Tropic Thunder", pentru care a trebuit să îşi schimbe radical imaginea, "adoptând" tot burtă şi chelie.

Oricum, noul aspect al lui Colin nu are să  cum să deranjeze prea mult, având în vedere că este numai pe platoul de filmare. Cu atât mai mult, nu are cum să schimbe părerea pe care se pare că şi-a făcut-o Rihanna despre actorul în vârstă de 34 de ani, având în vedere că se zvoneşte cum că au făcut următorul pas, ieşind împreună la restaurant. Potrivit The Sun, cei doi au luat masa împreună la un restaurant marţi seara, însă au avut mare grijă să nu fie fotografiaţi împreună. Asta după ce, în urmă cu puţin timp, nici unul dintre ei nu dezminţit că s-ar tachina reciproc cu SMS-uri "indecente".   

(foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: colin farrell