x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Coltescu si Serea - Retrogradare sa fie, da` sa stim si noi...

Coltescu si Serea - Retrogradare sa fie, da` sa stim si noi...

de Andy Stanescu    |    04 Sep 2007   •   00:00
Coltescu si Serea  -  Retrogradare sa fie, da` sa stim si noi...

Daca zvonurile privind eventuala „retragere" a lui Ionica Serea inca nu si-au gasit confirmarea, Gheorghe Stefan a facut oficiul „zvonerului" in privinta suspendarii sau retrogradarii unui alt cavaler al fluierului contestat dupa incheierea etapei a 6-a a Ligii 1, centralul Sebastian Coltescu.

Daca zvonurile privind eventuala „retragere" a lui Ionica Serea inca nu si-au gasit confirmarea deplina (nici nu ar fi fost posibil pana la aceasta ora), presedintele de onoare al Ceahlaului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a facut oficiul „zvonerului" in privinta suspendarii sau retrogradarii unui alt cavaler al fluierului contestat dupa incheierea etapei a 6-a a Ligii 1, centralul Sebastian Coltescu din Craiova.


SUSPENDAT ? Conform agentiei Mediafax, „Pinalti" ar fi fost anuntat (n-a spus cine - persoana importanta probabil...) ca Sebastian Coltescu a fost retrogradat la esalonul secund si scos de pe lista FIFA, in urma scandalului provocat de acuzele oficialilor gruparilor CFR Cluj si Ceahlaul Piatra Neamt, dupa partida incheiata cu scorul de 2-1 in favoarea clujenilor! Gazdele, prin vocea presedintelui Iuliu Muresan, au cerut excluderea din arbitraj a impricinatului pentru eliminarea lui Didi (min. 21), in vreme ce Viorel Hizo, antrenorul nemtenilor, i-a reprosat lui Coltescu ca a „mutat" in careu un fault comis asupra atacantului Fabiani, in urma loviturii de pedeapsa clujenii desprinzandu-se la 2-0.


SAU NU? Contactat telefonic, seful CCA Gheorghe Constantin a infirmat zvonurile lansate dinspre „Pietricica". „Astazi (luni, 3 sept.) s-a intrunit in sedinta departamentul de analiza al etapei din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ca de obicei, s-au studiat rapoartele si problemele semnalate, insa nu s-a pus problema lui Coltescu sau a unui alt arbitru, si asta pentru ca departamentul nu are putere de decizie in acest sens. Nici marti nu avem pe ordinea de zi o discutie despre cazul lui Coltescu. Asta nu inseamna ca el nu ar putea fi suspendat, daca se vor gasi motive intemeiate pentru acest lucru. In cadrul sedintei de maine (marti, 4 sept.), se va produce, conform regulamentului de activitate al CCA, analiza arbitrajelor pentru primele 6 etape. Prestatia arbitrilor va fi analizata, si indiferent de notele pe care le vor primi dupa 6 etape vor fi testati fizic, asa cum am stabilit la inceput. Prin urmare, daca tot ne legam de o posibila suspendare a lui Coltescu, maine ii putem suspenda pe toti chiar daca nu au gresit, in cazul in care vor pica la testele fizice. Si pentru ca tot coincide cu sedinta de luna a CCA, vor fi analizate si cele doua meciuri cu probleme", a declarat, in exclusivitate pentru Jurnalul National, Gheorghe Constantin.


In ceea ce il priveste pe Gheorghe Stefan, presedintele CCA a precizat ca sursa zvonului nu trebuie cautata in randul membrilor comisiei: „Stiu despre ce este vorba, nu am vorbit cu Stefan ca nu am de ce, si nici nu ma intereseaza sa stiu de unde a auzit asa ceva. Probabil ca la vreo discutie pe care a avut-o cu oameni din FRF, sa se fi spus sau propus intre ei problema posibilei suspendari a lui Coltescu. Nu cred ca asa ceva a plecat din gura unui membru al CCA".


„Daca masurile acestea vin de la sefii arbitrajului din Federatia Romana de Fotbal, inseamna ca a gresit grav. Poate ca Sebastian Coltescu a primit ce a meritat."

Gheorghe Stefan.

Cer public ca Sebastian Coltescu sa fie scos din arbitraj. Sa nu-l trimita nici la juniori, ca i-ar putea invata prostii. Radeau si observatorii de greselile facute, la inceput a dat totul pentru Ceahlaul, iar apoi a incercat sa compenseze. Trebuie suspendat pe viata."

Iuliu Muresan

Se poate sa ma fi scos de pe lista. Nu stiu, nu vreau sa comentez nimic. N-am discutat cu domnul presedinte. Sunt necajit si foarte suparat ca toata lumea ma acuza, dar am de partea mea si cativa oameni care imi dau dreptate. Nu consider ca am facut meciul praf. Am avut multe probleme personale in ultima vreme, iar acum numai de asta nu aveam nevoie."

Sebastian Coltescu

×
Subiecte în articol: magazin colţescu sebastian coltescu